Sport

U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe Igokea Aleksandrovac în primul meci al Memorialului Antonio Alexe

U-Banca Transilvania a debutat cu dreptul în cadrul Memorialului Antonio Alexe.

U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe Igokea Aleksandrovac în primul meci al Memorialul Antonio Alexe | Foto: u-bt.basketball U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe Igokea Aleksandrovac în primul meci al Memorialul Antonio Alexe | Foto: u-bt.basketball

 

 


U-Banca Transilvania a debutat cu dreptul în cadrul Memorialului Antonio Alexe și va juca sâmbătă, 7 septembrie, finala competiției. 

 


Baschetbaliștii au învins-o la mare luptă pe Igokea Aleksandrovac cu scorul de 87-85, vineri, 6 septembrie. 

Confruntarea a fost una echilibrată, astfel că la finalul primului sfert, tabela indica 23-23. Apoi, Igokea a reușit, grație prestației lui Jones, să intre la cabine sub adăpostul a patru lungimi, 45-41.


CITEŞTE ŞI
Programul primelor meciuri amicale pentru U-BT Cluj. Când au loc primele meciuri?

Partida s-a derulat tot sub semnul echilibrului, iar Hervey, Simpson și Guzman au alimentat ofensiva. Echipa a izbutit inclusiv un parțial de 9-0, care i-a desprins la 73-65. Imediat, Igokea a răspuns tot cu un run de 9-0, combatantele mergând cap la cap până în ultimele secunde. Trupa lui Mihai Silvășan a gestionat mai bine ultimele secunde și a izbutit un rezultat pozitiv. Pe parcursul meciului, Karel Guzman și Adam Mokoka au suferit accidentări. 

„A fost un meci extrem de intens. A fost primul joc cu adevărat tare pe care l-am avut. Partea bună este că am câștigat o partidă în care am evoluat prost, având 21 de mingi pierdute. Până la urmă, cred că de aceea contează meciurile amicale, pentru a ne îmbunătăți evoluția”, a declarat antrenorul U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan.


U-Banca Transilvania va disputa sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19:30, finala Memorialului Antonio Alexe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Popa, noul antrenor secund al U-BT Cluj: „Clubul a avut mereu un loc special în inima mea”

Revenire spectaculoasă! Tudor Șomăcescu, primul transfer al verii făcut de U-BT Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter