Sport

FC Universitatea Cluj, sancționată de FRF în urma incidentelor de la meciul cu Dinamo București

FC Universitatea Cluj a fost sancționată de Comisia de Discplină a Federației Române de Fotbal pentru incidentele de la meciul cu Dinamo. De asemenea, au fost aplicate sancțiuni și în cazul clubului Petrolul Ploiești.

FC Universitatea Cluj, sancționată de Comisia de Discplină pentru incidentele de la meciul cu Dinamo|Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook FC Universitatea Cluj, sancționată de Comisia de Discplină pentru incidentele de la meciul cu Dinamo|Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

U” Cluj a reușit să obțină victoria în partida cu Dinamo București (1-0), scor în urma căruia „studenții” și-au păstrat prima poziție în clasament. 


CITEȘTE ȘI: 
FC Universitatea Cluj învinge Dinamo cu 1-0! Victorie impresionantă în fața a 18.067 de spectatori.

În schimb, clubul FC Universitatea Cluj trebuie să plătească penalități sportive în valoare de 7.500 de lei în urma incidentelor înregistrate în timpul meciului disputat pe Cluj Arena. 

Incidentele de la meciul „U” Cluj-Dinamo, sancționate de FRF

„AS FC Universitatea Cluj vs.  SC Dinamo 1948 SA – Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 7.500 lei”, potrivit Comisiei de Disciplină a FRF.


De asemenea, Petrolul a primit o penalitate sportivă de 3.000 de lei pentru neexecutarea hotărârii CNSL în cazul Mihai Roman vs. ACS Petrolul 52. De asemenea, comisia i-a acordat clubului un termen de graţie, de cinci zile, pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucătorul Roman Mihai Alexandru.

„Roman Mihai vs. ACS Petrolul 52 - Neexecutare Hotărâre CNSL - În baza art.24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi se acordă un termen de graţie, de cinci zile, pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucătorul Roman Mihai Alexandru”, arată sursa citată. 


CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj și Universitatea Cluj, sancționate de FRF pentru incidentele de la derby-ul Clujului

Luna trecută, CFR Cluj și Universitatea Cluj au fost sancționate de FRF pentru incidentele de la derby-ul Clujului.

Astfel, ca urmare a incidentelor de la meciul CFR Cluj – Universitatea Cluj, gazdele au fost penalizate cu 10.000 de lei, iar oaspeţii cu 5.000 de lei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și Universitatea Cluj, sancționate de FRF pentru incidentele de la derby-ul Clujului

Ultimele Stiri
abonare newsletter