Sport

A murit fostul antrenor al echipei „U” Cluj Gheorghe Mulțescu. A antrenat în perioada 2007-2008.

Fostul fotbalist şi antrenor Gheorghe Mulţescu a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 72 de ani. Tehnicianul a fost antrenorul echipei „U” Cluj în perioada 2007-2008.

| Foto: Universitatea Craiova - Facebook | Foto: Universitatea Craiova - Facebook

 

 


Fostul fotbalist şi antrenor Gheorghe Mulţescu a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 72 de ani, a anunţat clubul Universitatea Craiova, pe pagina sa de Facebook.

 


„Veste tristă: astăzi ne-a părăsit Gigi Mulţescu, fostul antrenor al Ştiinţei. Mulţumim pentru toate amintirile de neuitat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis clubul din Bănie.

Mulţescu, care a evoluat ca mijlocaş, şi-a început cariera la Steaua, după care a jucat la Jiul Petroşani, Dinamo Bucureşti, iar în finalul carierei a trecut pe la Autobuzul Bucureşti, UTA Arad, Rapid Bucureşti şi Poiana Câmpina, la care a fost antrenor-jucător.


A pregătit în cariera sa echipe ca Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, Gaziantepspor, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti, Jiul Petroşani, FC Braşov, FC Vaslui, Kahramanmaraşspor, Universitatea Cluj, Progresul Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Al Taawon, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaş, Al Ettifaq, FC Voluntari, Universitatea Craiova.

A câştigat trei titluri de campion al României cu Dinamo şi trei Cupe ale României, una cu Jiul Petroşani şi două cu Dinamo, toate ca jucător.


Gigi Mulţescu a îmbrăcat de 15 ori tricoul echipei naţionale a României, în perioada 1974-1983, precizează FRF.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică, temător înaintea meciului cu Universitatea Cluj: „Întâlnim liderul, nu întâmplător e acolo”

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Rapid București: „Încercăm să nu mai luptăm la mijlocul clasamentului”

Ultimele Stiri
abonare newsletter