Sport

Dan Petrescu, după remiza cu FCSB: „Sunt mulțumit de jucători, dar supărat că am pierdut două puncte”

După remiza din Gruia împotriva celor de la FCSB, antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat mulțumit de jocul echipei, mai puțin de rezultat. „Obiectivul e play-off-ul”, spune tehnicianul „feroviarilor”.

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, după remiza cu FCSB: „Vrem să intrăm în play-off”|Foto: CFR 1907 Official Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, după remiza cu FCSB: „Vrem să intrăm în play-off”|Foto: CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj a remizat în meciul contra echipei FCSB, în etapa cu numărul 9 din SuperLigă, cu scorul de 2-2 (1-0).

CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj, remiză în meciul contra FCSB. Moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Mulțescu. VIDEO

Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a declarat după meci că CFR Cluj trebuia să dea mai mult, însă din cauza unor greșeli personale echipa nu a reușit să valorifice toate șansele. 


„Obiectivul numărul unu este play-off-ul”

Acesta s-a arătat supărat că a pierdut două puncte în urma egalului cu FCSB, dar a declarat că lotul este unul competitiv, astfel că obiectivul rămâne play-off-ul. 

 „Primele 60 de minute au fost aproape perfecte, FCSB nu a avut niciun șut. Apoi au venit două greșeli personale, nu ai cum să antrenezi așa ceva. Simao a făcut un meci extraordinar, a dat două pase de gol și după care a făcut un assist pentru Băluță. (...).


Suntem foarte supărați că am pierdut două puncte. Este bine că echipa joacă. Nu ai voie să nu câștigi acest meci. Eu zic că au fost două greșeli personele, la al doilea gol, Popa putea să salveze.

FCSB e o echipă bună, au făcut 4 schimbări, au jucători de valoare. 


Am spus ieri, obiectivul numărul unu este play-off-ul. Sunt mulțumit de lot, este unul competitiv și acum trebuie să scoatem rezultatele. Acesta este primul obiectiv și apoi vedem ce va fi. 

Îmi pare rău că execuțiile lui Louis Munteanu nu au decis meciul în favoarea noastră. Sunt sigur că va marca multe goluri, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și va avea o carieră importantă”, a declarat Dan Petrescu. 


CFR venea după trei victorii consecutive în campionat cu 3-0., iar FCSB nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon, înregistrând două egaluri şi un eşec.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, remiză în meciul contra FCSB. Moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Mulțescu. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter