Sport

Artur Miranyan de la „U Cluj”, convocat la naționala Armeniei pentru meciurile cu Feroe și Macedonia de Nord.

Artur Miranyan de la „U Cluj”, convocat la naționala Armeniei pentru meciurile cu Feroe și Macedonia de Nord din Nations League.

Artur Miranyan de la „U Cluj”, convocat la naționala Armeniei pentru meciurile cu Feroe și Macedonia de Nord | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Artur Miranyan de la „U Cluj”, convocat la naționala Armeniei pentru meciurile cu Feroe și Macedonia de Nord | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


 

Artur Miranyan de la „U Cluj”, convocat la naționala Armeniei pentru meciurile cu Feroe și Macedonia de Nord din Nations League. 


 

Atacantul de la FC Universitatea Cluj, Artur Miranyan, a fost convocat pentru următoarele două meciuri pe care naționala Armeniei le va juca în Nations League, aceasta fiind prima convocare după transferul la „U”. 


Naționala Armeniei se află în grupa 4 din Liga C. După primele două meciuri, Armenia se află pe locul secund în grupă, cu trei puncte, cu unul mai puțin decât Macedonia de Nord.

Artur Miranyan a bifat până acum opt prezențe pentru reprezentativa țării sale. El a debutat pe 12 octombrie 2019, într-o remiză 1-1 cu Liechtenstein. Ultima apariție în tricoul naționalei a avut loc pe 7 iunie 2024, jucând 45 de minute într-un amical cu Kazakhstan.


Armenia va juca pe 10 octombrie împotriva reprezentativei din Feroe, iar pe 13 octombrie contra Macedoniei de Nord.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vadim Rață, mijlocaşul de la „U” Cluj, convocat la naționala Moldovei pentru duelurile cu Andorra și Malta din Liga Națiunilor

Alex Chipciu, mesaj emoționant după convocarea la națională. „Am fost motivat să revin!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter