Sport

Simona Halep, mesaj emoționant după victoria de la Hong Kong: „Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi pe teren”

Simona Halep a debutat cu o victorie în prima rundă a turneului WTA 125 de la Hong Kong. „Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi pe teren”, spune fostul lider mondial.

Victorie spectaculoasă pentru Simona Halep, la Hong Kong. „Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi pe teren”|Foto: Simona Halep-Facebook Victorie spectaculoasă pentru Simona Halep, la Hong Kong. „Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi pe teren”|Foto: Simona Halep-Facebook

 

 


Jucătoarea română de tenis Simona Halep a revenit cu o victorie în circuitul profesionist feminin, 6-2, 4-6, 6-4 cu australianca Arina Rodionova, miercuri, în prima rundă a turneului WTA 125 de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, pentru care a primit un wild card.

Fostul lider mondial a obţinut o victorie muncită, după două ore şi 8 minute de joc.


Victorie spectaculoasă pentru Simona

Halep a început cu break şi a dominat primul set, adjudecat cu 6-2. În actul secund, Halep a avut o scădere de nivel, iar Rodinova a condus cu 3-0 şi 4-1, Halep a revenit şi a egalat (4-4), dar a cedat pe final de set (4-6). Decisivul a fost foarte disputat, deşi Halep a început cu break, dar jucătoarea de origine rusă a egalat şi a avut apoi avantajul serviciului. Românca a reuşit un break la 3-3, dar imediat şi-a pierdut serviciul. Halep a mai făcut cu break la 4-4, iar apoi a încheiat cu serviciul (6-4).

CITEȘTE ȘI: 
Simona Halep, despre Jocurile Olimpice de la Paris. „Rămâne un regret că nu am putut participa. Ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine”.

Simona Halep a reuşit 6 aşi, dar a făcut şi 4 duble greşeli, încheind totuşi cu procentaje mai bune decât adversara la ambele servicii (61,8%-55,6% la punctele făcute cu primul, respectiv 57,1%-37,5% la al doilea).


Acesta a fost primul duel dintre Halep (33 ani), aflată în prezent pe locul 1.130 în lume, şi Rodionova (34 ani, 114 WTA).

Mesaj emoționant: „Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi pe teren”

Jucătoarea de tenis Simona Halep a mulțumit fanilor și a transmis un mesaj emoționat:


„Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo pe teren concurând - și de a câștiga primul meu meci după o perioadă atât de lungă - în sportul pe care îl iubesc. Mulțumesc pentru tot sprijinul și dragostea voastră, înseamnă totul pentru mine”, a declarat Simona Halep. 

Halep nu mai jucase din mai, când era nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.


Halep şi-a asigurat un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA, urmând să joace în optimi cu rusoaica Ana Blinkova (26 ani, 78 WTA), campioana din 2023 de la Transylania Open.
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep revine pe teren! Jucătoarea de tenis la evolua în Hong Kong.

România, reprezentată în top 100 WTA de trei jucătoare. Pe ce loc se află Simona Halep în clasament.

Ultimele Stiri
abonare newsletter