Sport

Edvinas Gertmonas de la „U Cluj”, convocat la naționala Lituaniei pentru meciurile cu Kosovo și România

Edvinas Gertmonas de la „U Cluj” a fost convocat la naționala Lituaniei pentru meciurile cu Kosovo și România.

Edvinas Gertmonas de la „U Cluj”, convocat la naționala Lituaniei pentru meciurile cu Kosovo și România | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Edvinas Gertmonas de la „U Cluj”, convocat la naționala Lituaniei pentru meciurile cu Kosovo și România | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Edvinas Gertmonas de la „U Cluj” a fost convocat la naționala Lituaniei pentru meciurile cu Kosovo și România.

 


Portarul de la FC Universitatea Cluj, Edvinas Gertmonas, a fost convocat la naționala Lituaniei pentru partidele cu Kosovo și România din Nations League.

Naționala Lituaniei este pe locul patru fără punct în grupa 2 din Liga C, unde România este lider. În primele două partide, lituanienii au cedat acasă cu Cipru (0-1) și la București cu naționala României (1-3).


CITEŞTE ŞI
Artur Miranyan de la „U Cluj”, convocat la naționala Armeniei pentru meciurile cu Feroe și Macedonia de Nord.

Edvinas a debutat pentru Lituania pe 8 iunie 2015 într-un amical cu Malta și are până în prezent 13 apariții în tricoul naționalei țării sale.

Lituania va juca în Kosovo pe 12 octombrie, de la ora 16:00, în timp ce meciul cu România se va disputa pe 15 octombrie, de la 21:45.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vadim Rață, mijlocaşul de la „U” Cluj, convocat la naționala Moldovei pentru duelurile cu Andorra și Malta din Liga Națiunilor

Alex Chipciu, mesaj emoționant după convocarea la națională. „Am fost motivat să revin!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter