Sport

Dan Petrescu își pregătește plecarea de la CFR Cluj? „Bursucul”: „Am avut ofertă acum o săptămână”

Dan Petrescu a dezvăluit că a primit o ofertă de a fi antrenor la altă echipă. Se gândește „Bursucul” să părăsească CFR-ul?

Dan Petrescu a dezvăluit că a primit o ofertă de a fi antrenor la altă echipă| Foto: CFR Cluj - YouTube Dan Petrescu a dezvăluit că a primit o ofertă de a fi antrenor la altă echipă| Foto: CFR Cluj - YouTube

 

 


Aflat la al patrulea mandat pe banca tehnică a CFR-ului, Dan Petrescu și-ar dori ca ceea ce a reușit în trecut să conteze mai mult în ochii fanilor, dar și al șefilor din Gruia. Totuși, tehnicianul a transmis un mesaj și a dezvăluit că a fost ofertat recent, însă nu a dorit să ofere detalii.

 


„Bursucul” s-a plâns și de calitatea lotului pe care îl are la dispoziție, incomparabilă cu cea a echipelor pe care le-a antrenat în Gruia în aniii trecuți.

„Nu știu ce să zic. Am avut ofertă acum o săptămână. A fost foarte mare, nu era din România. Poate să vină oricând ofertă pentru mine, dar eu mi-am dorit tot timpul să fiu la CFR. Dar dacă nu ai rezultate, trebuie să pleci, chiar dacă ai avut în trecut. Nu tot timpul antrenorul e de vină dacă nu sunt rezultate, mai ales în contextul actual în care au plecat mulți jucători de valoare și au venit unii care nu au demonstrat”, a declarat tehnicianul la o conferință de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploiești.


Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj după plecarea din Coreea de Sud, de la Jeonbuk din aprilie 2024.

Dan Petrescu i-a condus pe cei de la CFR Cluj în 244 de meciuri. Cu el la conducere, CFR-ul a câștigat de 134 de ori, a pierdut de 55 de ori și a încheiat 55 de partide la egalitate. De asemenea, tehnicianul a cucerit 4 titluri în SuperLigă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Veste neplăcută pentru Dan Petrescu înainte de meciul cu Petrolul. Un jucător important s-a accidentat.

Varga a luat decizia în privința lui Dan Petrescu, după ce suporterii CFR-ului i-au cerut demisia: „I-am luat la șuturi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter