Sport

Universitatea Cluj, victorie în meciul contra Oțelului Galați. Gălățenii au suferit prima înfrângere.

„U” Cluj a câștigat meciul contra echipei Oțelul Galați, în etapa cu numărul 13 al SuperLigii.

„U” Cluj a câștigat meciul contra echipei Oțelul Galați, în etapa cu numărul 13 al SuperLigii | Foto: Paul Gheorgheci - monitorulcj.ro „U” Cluj a câștigat meciul contra echipei Oțelul Galați, în etapa cu numărul 13 al SuperLigii | Foto: Paul Gheorgheci - monitorulcj.ro

 

 


„U” Cluj și-a respectat statutul de lider al SuperLigii și a învins echipa Oțelul Galați, scor 2-0, într-un meci din etapa cu numărul 13.

 


Prima repriză a fost una fără ocazii importante la cele două părți, însă gazdele s-au descurcat mult mai bine în partea secundă a meciului.

„U” Cluj a deschis scorul în minutul 61. Zivulic a atins mingea cu mâna în propriul careu, iar Dan Nistor a înscris din penalty.


În minutul 69, Blănuță a fost blocat de Popescu într-un duel unu la unu, însă Thiam a urmărit mingea și a marcat cu o lovitură de cap.

Universitatea Cluj a acumulat 26 de puncte, 6 puncte peste Universitatea Craiova, echipa de pe locul 2, și va termina și această etapă în fruntea clasamentului. De cealaltă parte, Oțelul Galați a suferit prima înfrângere din acest sezon, rămâne cu 19 puncte și ocupă locul 3. Trupa lui Dorinel Munteanu are și un meci mai puțin disputat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj întâlneşte Oţelul Galaţi. Primul meci dintre cele două echipe, în 1986.

Neluțu Sabău o vrea pe „U” Cluj în continuare în fruntea Superligii. Mesaj pentru „studenți”, înaintea partidei cu Oțelul: „Să ne continuăm parcursul bun și să rămânem pe primul loc”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter