Sport

Naţionala feminină de handbal a României, învinsă de Brazilia în ultimul meci din cadrul Trofeului Carpaţi, la Cluj

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de Brazilia cu scorul de 34-31 (18-17), duminică, în ultimul meci din cadrul Trofeului Carpaţi, desfășurat în Cluj-Napoca, astfel că s-a clasat pe locul al patrulea.

Handbal feminin. România, învinsă de Brazilia în cadrul Trofeului Carpați de la Cluj|Foto: Federația Română de Handbal - Facebook Handbal feminin. România, învinsă de Brazilia în cadrul Trofeului Carpați de la Cluj|Foto: Federația Română de Handbal - Facebook

 

Clujul a găzduit în acest weekend turneul amical de pregătire pentru Campionatul European de handbal feminin, iar naționala României se plasează pe poziția a patra a competiției în urma partidelor disputate. 


România încheie competiţia cu o victorie (36-25 cu Macedonia de Nord) şi două eşecuri (27-36 cu Elveţia şi 31-34 cu Brazilia).

CITEȘTE ȘI: 
Clujul va găzdui desfășurarea grupelor preliminare și principale din cadrul Campionatului European de handbal feminin EURO 2026. Emil Boc: „Sportul este cea mai accesibilă investiție în sănătate”.

Elveţia a câştigat competiţia, cu 6 puncte (golaveraj +25), urmată de Brazilia, 6 puncte (+12), Slovacia, 4 puncte, România, 2 puncte, Macedonia de Nord, 0 puncte, Turcia, 0 puncte.


România se pregăteşte pentru Campionatul European - EHF EURO 2024, care va avea loc în perioada 28 noiembrie-15 decembrie în Austria, Ungaria şi Elveţia.

Echipa antrenată de Florentin Pera va evolua în Grupa B, alături de Cehia (pe care o va întâlni pe 29 noiembrie), Muntenegru (1 decembrie) şi Serbia (3 decembrie).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Echipe din 6 țari vor participa la Trofeul Carpați Niro, la Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter