Sport

CFR, din nou încurcată de Gaz Metan

<p><img src="documente/stories/2012/07_iulie/23_ziua/08 23 cfr medias.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Campionii de la CFR Cluj au obținut doar o remiză în prima etapă a Ligii 1, 1-1 în Gruia cu Gaz Metan Mediaș.</p>

Medieșenii au dominat prima repriză, iar clujenii și-au revenit abia după pauză.

De mult timp CFR Cluj nu a mai făcut o repriză așa de slabă, precum prima parte a jocului cu Gaz Metan. Elevii lui Ioan Andone aproape că nu au contat în joc, nereușind să-și creeze nici măcat o ocazie de a marca în prima jumătate de oră. Găzarii au fost mai activi în ofensivă și au reușit să înscrie prin Vasilache. Fostul rapidist a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 m central, direct în vinclu, fără nici o speranță pentru Stăncioiu. „Feroviarii“ s-au trezit abia după minutul 40, când au avut două șanse de a egala, una ratată de Kapetanos, iar cealaltă de Gabi Mureșan.

Clujenii și au revenit după pauză și au trecut la conducerea jocului. După câteva ocazii ratate, Kapetanos a reușit să egaleze, în minutul 60, marcând cu capul din careu, după o centrare venită de pe partea dreaptă de atac. Grecul putea chiar să-și aducă echipa în avantaj, un singur minut mai târziu, dar a încercat fără succes să facă scăriță.

CFR Cluj – Gaz Metan s-a încheiat 1-1, rezultat bun pentru medieșni, care îi pune însă pe gânduri pe „feroviari“, înainte de meciurile din preliminariile Ligii Campionilor.

 


Andone: „Am suferit în repriza secundă“

Ioan Andone, antrenorul campioanei CFR, a declarat la finalul meciului că elevii săi au jucat slab și nu au avut atitudine în prima parte a jocului, dar și au revenit și au dominat după pauză. „În prima repriză am suferit, n-am avut susținere în atac, ne-a lipsit atitudinea și acest lucru s-a văzut. Apoi, în repriza a doua am jucat mult mai bine, am dominat, ne-am creat ocazii, așa că pot spune că rezultatul este echitabil. Oricum, Mediașul a fost salvat de forma excelentă a lui Buchta, dar și șansă la golul marcat de Vasilache. De zece ori dacă mai trage din lovitură liberă, nu mai înscrie nici măcar o dată“, a spus tehnicianul echipei din Gruia.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Stăncioiu - Pinto, Maftei, Rada, Camora - Deac (Ronny '84), Sare (Vass '75), Mureşan, Bastos (Diogo Valente '66) - Sougou, Kapetanos.

Gaz Metan Mediaş: Buchta - Zaharia, Frăsinescu, Markovici, Vukadinovici (Ciucă '79) - Todea, Avram (Roman '75) - Vasilache, Fl. Dan (Negru '64), Petre - Vitinho.

Cartonaşe galbene: Pinto '51, Bastos '56, Camora '84, Rada '89 / Vukadinovici '79, Negru '83, Roman '90+2.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Sebastian Colţescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter