Sport

Victorie pentru rugbyști!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/07_iulie/26/rugby site.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Echipa de rugby a Universității Cluj a învins astăzi formația CS Poli Iași.</strong></p>

Aceasta este prima victorie din actualul sezon al SuperLigii Naționale pentru elevii lui Bogdan Voicu. Rugbyștii clujeni s-au impus în fața ieșenilor cu 21-5, după ce la pauză au condus cu 18-0.
Antrenorul Bogdan Voicu a început cu următorul „15“: Petucher, Sălăgean, Boar, Drăgoniciu, Ailenei, Ciocea, Curcă, Martac, Pralea, Uţiu, Ciolocoiu, Banu, Săuan, Teodorescu, Mazăre.  Au mai jucat: N. Rus, Daniel Gheţa, Ionescu, E.Ciparii, I.Ciaparii.
În urma aceastei victorii, Universitatea a uract pe locul 7 în clasament, cedând formației ieșene „lanterna roșie“. „Studenții“ clujeni au 6 puncte, în timp ce colegii lor de la Iași doar 4. Universitatea va juca în etapa următoare în deplasare la RCMUV Timișoara, principala contracandidată la titlu a campionilor de la CSM Știința Baia Mare.
Tehnicianul rugbyștilor clujeni s-a declarat la final mulțumit de evoluția elevilor săi, despre care spune că au dat încă o dată dovadă de caracter. „A fost o vreme grea pentru rugby, îmi felicit pentru că au dat dovată de caracter în astfel de condiții meteorologice. Încercăm să obținem cât mai multe puncte, încercăm să evităm retrogradarea și sperăm chiar la locul 6, care ne scutește și de baraj, însă va fi foarte greu. Obiectivul nostru este să obținem cât mai multe puncte“, a spus Bogdan Voicu pentru monitorul.info, după victoria Universității în fața celor de la Poli Iași. Antrenorul clujenilor a mai spus că meciul următor cu RCMUV Timișoara, din deplasare, va fi unul foarte greu, dar așteaptă de la elevii săi să aibă o evoluție cât mai bună.
Din etapa a 10-a a SuperLigii s-au mai jucat azi dimineață două partide. Campionii de la CSM Știința Baia Mare au trecut pe teren propriu de CSM București cu 45-22, iar RCMUV Timișoara a învins acasă pe Farul Constanța, cu 29-7.

Ultimele Stiri
abonare newsletter