Sport

Dulca a revenit la „U“ Cluj!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/07_iulie/27/dulca u.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Cristi Dulca este noul antrenor al Universității Cluj, după ce Claudiu Niculescu a demisionat în urma certurilor cu Ana-Maria Prodan.</strong>

După demisia lui Niculescu s-a vehiculat că Universitatea ar putea fi antrenată de Adrian Falub sau Ionuț Chirilă, dar în cele din urmă noul tehnicial al „șepcilor roșii“ este Cristi Dulca.

După o săptămână de frământări și incertitudini, „alb-negrii“ au în sfârșit antrenor. Site-ul oficial al Universității a anuțat ieri că noul tehnician al echipei este Cristian Dulca, omul care a mai pregătit echipa în sezonul 2009-10, la capătul căreia s-a reușit revenirea în Liga 1. „Am semnat! Am decis că e mai bine aşa, nu doar pentru mine, ci şi pentru echipă, care a început greu campionatul, cu acel 6-2, iar acum fiind şi jucători noi şi neîncredere în lot, nu e deloc uşor. De fapt, eu tot la greu am venit la U, dar sincer, nu aş putea refuza niciodată Universitatea. Începusem un proiect la Şelimbăr, în liga a treia, dar oamenii de acolo m-au înţeles şi le mulţumesc. Vin la echipă într-un moment greu, în care alţii au refuzat s-o facă, avem nevoie de linişte, de răbdare, dar şi de rezultate.“, a declarat Dulca, care a semnat pe un an cu Universitatea.
Înfrângerea la scor din prima etapă, 2-6 cu Pandurii, a tulburat apele la Universitatea Cluj. Claudiu Niculescu și Ana-Maria Prodan, noua conducătoare a clubului, au avut declarații contradictorii, fapt ce a dus la demisia celui dintâi din funcția de antrenor. Presa centrală notează însă faptul că Prodan ar dori ca Niculescu să nu mai rămână la Universitatea nici în calitate de jucător, însă nu îl poate da afară deocamdată pentru că ar strica și mai mult relația cu suporterii, care este oricum tensionată.
Universitatea Cluj va juca duminică împotriva Gloriei Bistrița, un meci din cadrul etapei a doua a Ligii 1. Partida va începe la ora 19 pe Cluj Arena și va fi transmisă în direct de DigiSport. Cele două echipe au pierdut în prima etapă, clujenii în deplasare la Pandurii, iar bistrițenii acasă cu Astra Ploiești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter