Sport

Samuel și Naomi pot fi încurajați!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/07_iulie/31/31 ciorapi.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Românii îi pot încuraja pe Samuel și Naomi Ciorap, primii români care participă la proba de înot a Jocurile Paralimpice, la ediția de anul acesta de la Londra.</strong>

Cu o lună înainte de startul Jocurilor Paralimpice de la Londra, Naomi și Samuel Ciorap, cei doi copii care reprezintă pentru prima dată România în proba de înot, vor putea asculta mesajele de susținere transmise de către români, cu ajutorul unei aplicații special create.
Aplicația, lansată de Olympus Dairy Industry, este găzduită pe pagina de Facebook a companiei, http://www.facebook.com/OlympusDairy/app_426848447357266, unde fiecare român este invitat să intre și să transmită urările către cei doi frați, ambii cu deficiențe de vedere. Mesajele vor fi transmise în format audio, astfel încât cei doi copii să se poată bucura de toate gândurile bune primite.
Lansarea aplicației face parte din campania „Hai România! Împreună putem învinge!“ lansată recent de către Olympus, prin care eforturile echipei paralimpice de înot sunt susținute direct. La baza acestei campanii se află o acțiune de colectare de fonduri pentru achiziționarea de echipament, asigurarea accesului la antrenamente și a prezenței echipei la Jocurile Paralimpice de la Londra, care se desfășoară în perioada 29 august – 9 septembrie. Astfel, pentru fiecare sticlă de lapte OLY vândută, Olympus va dona câte 10 bani echipei paralimpice de înot.
„Pentru Naomi și Samuel contează foarte mult să știe că au susținători. Această aplicație ne oferă posibilitatea ca toată lumea să se implice în cauza noastră, ceea ce ne bucură foarte mult. Vă invit alături de mine să îi sprijinim“, a declarat Sally Wood-Lamont, preşedinte al Comitetului Naţional Paralimpic Român.

Ultimele Stiri
abonare newsletter