Sport

CFR, tot mai departe de titlu

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/28_ziua/cfr.jpg" border="0" alt="CFR Cluj" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Campionii de la CFR Cluj nu au reuşit decât o remiză în meciul jucat în deplasare, la Buzău, împotriva Victoriei Brăneşti şi se depărtează tot mai mult de primul loc.</p> <p>Elevii lui Alin Minteuan nu s-au regăsit în prima partidă oficială din 2011 şi au obţinut doar o remiză cu Victoria Brăneşti, echipă cel puţin teoretic mult inferioară formaţiei din Gruia. Cornel Coman a deschis scorul pentru gazde în minutul 21, printr-un şut superb de la 16 m, care nu a putut fi reţinut de Nuno Claro. Surprinzător, ilfovenii au dominat prima repriză şi au avut mai multe ocazii decât campionii en-titre ai României.</p>

Imediat după deschiderea scorului, Avram putea dubla avantajul Victoriei, dar şutul său a lovit bara şi a ieşit în afara suprafeţei de joc. „Feroviarii“ s-au trezit după pauză, şi după o mare ocazie ratată de De Zerbi, Gabi Mureşan a reuşit să egaleze printr-un şut violent din marginea careului, în minutul 70. Mijlocaşul CFR-ului a fost eliminat pe finalul meciului, după o intrare cu talpa asupra lui Todoran, cu câteva minute înainte de final. În urma acestui rezultat, CFR se clasează pe locul opt în Liga 1, cu 28 de puncte, cu 14 mai puţine decât liderul Oţelul Galaţi, care a câştigat cu 3-0 la masa verde partida din deplasare cu Pandurii Târgu Jiu.

Caseta tehnică

Victoria Brăneşti: Stoicescu - Maghici, Bar, Marincău, Nicola - Fl. Petre (D. Popa '73), Ispir, Novac, Todoran, Avram (Zuluf '81) -  C. Coman (Simion '88).


CFR Cluj: Nuno Claro - Maftei, Cadu, Rada, Edimar - Bastos (Kapetanos '46), Mureşan, Hora, Nicoară (Kivuvu '81), Peralta - De Zerbi (Batin '61).

Cartonaşe galbene: Avram '41 / Edimar '19, Kapetanos '57; Cartonaş roşu: Mureşan '89


Arbitri: Alexandru Tudor - Aurel Oniţă, Vasile Marinescu - Florin Miron

Observatori: Dan Petrescu, Eduard Alexandru. Supervizor: Octavian Goga.


Spectatori: aproximativ 1.500, dintre care 25 de fani clujeni.

abonare newsletter