Sport

Campionii primesc „lanterna roşie“

<p>CFR va juca duminică acasă cu ultima clasată din Liga 1, Sportul Studenţesc Bucureşti.</p>

Elevii lui Alin Minteuan sunt în căutarea primei victorii din 2011, iar un meci cu echipa de pe ultimul loc, care nu a mai câştigat vreun punct în campionat din luna noiembrie, este o ocazie excelentă de a sparge gheaţa. „Studenţii“ bucureşteni s-au impus în meciul tur cu un incredibil 3-0, iar „feroviarii“ vor încerca să îşi ia revanşa în partida de duminică din Gruia.

Campioana en-titre a României luptă pentru a obţine un loc de cupă europeană, întrucât şansele de păstrarea a titlului sunt minime, în condiţiile în care liderul Oţelul Galaţi are un avans de 16 puncte faţă de „feroviari“.


Partida dintre CFR Cluj şi Sportul Studenţesc se va disputa duminică, de la ora 16, pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu“ şi va fi transmisă în direct de GspTv. 2.000 de elevi vor putea intra gratuit pe stadion la acest meci, dacă vor avea asupra lor carnetul care să le ateste acestă calitate.

Echipa din Regie are palmares pozitiv în faţa „feroviarilor“, bilanţul fiind de 4 victorii ale bucureştenilor, 6 egaluri şi 3 succese ale clujenilor. CFR nu a mai câştigat în faţa Sportului de mai bine de 25 de ani, mai exact din 5 octombrie 1975, când s-a impus în Gruia cu 1-0. „Alb-negrii“ în schimb nu au câştigat niciodată la Cluj, dar au obţinut 4 remize în 6 deplasări.

abonare newsletter