Sport

Meciuri uşoare pentru Vultureni şi Gherla

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/18_ziua/fotbal-mic.jpg" border="0" alt="fotbal" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vulturii Vultureni şi Atletic Olimpia Gherla, echipele din vârful clasamentului ligii a 4-a, au meciuri uşoare în etapa a 16.</p>

Liderul din Vultureni va întâlni în acest weekend ultima clasată, AS Prim Diesel Cluj, pe terenul din Someşeni, în timp ce formaţia din Gherla va primi vizita „vecinilor“ de la CFR Dej. Echipa de pe locul trei, Vlădeasa Huedin, va avea un adversar mai dificil, şi anume Unirea Triteni, ocupanta locului 6. Vulturii şi Olimpia şi-au disputat în etapa trecută derbiul pentru supremaţie în Liga a 4-a, însă au terminat la egalitate, 2-2.

Situţia este asemănătoare şi în zona de Cluj a Ligii a 5-a. Liderul AS Căpuş va juca în acest sfârşit de săptămână cu Inter Dezmir, echipa de pe locul 16, iar Crişul Izvorul Crişului, a doua clasată, va sta, întrucât avea programat meci cu Apahida 2007, echipă retrasă din campionat la finalul turului.


 

Liga a 4-a, etapa a 16-a



Leii Triteni – Vulturul Mintiul Gherlii

Prim Diesel Cluj – Vulturii Vultureni


Atletic Olimpia Gherla – CFR Dej

Vlădeasa Huedin – Unirea Triteni


Arieşul Mihai Viteazu – Someşul Gilău

Viitorul Gârbău stă.


 

Liga a 5-a, zona Cluj, etapa 21


Unirea 2 Floreşti – Unirea Jucu

Viitorul Răscruci – AS Borşa

Viitorul Sânpaul – Avântul Recea Cristur

Voinţa Pata – Iris Cluj

Sănătatea 2 Cluj – Crişul Izvorul Crişului

Avântul Poieni – Inter Dezmir

AS Căpuş – Someşul 2 Gilău

Progresul Vlaha – Bradul Mărişel

abonare newsletter