Sport

Dezastru la Galaţi pentru 'studenţi'

<p>„Studenţii“ lui Ionuţ Badea au evoluat jalnic în meciul din deplasare cu liderul Oţelul Galaţi şi au cedat cu 0-3.</p>

Jucătorii Universităţii au rezistat în faţa liderului doar 23 de minute, până când Paraschiv a prins un şut excelent din interiorul careului şi l-a învins pe Marius Popa. Golul nu i-a trezit prea tare pe elevii lui Badea, care au continuat să fie dominaţi de gălăţeni. Gabriel Giurgiu, jucător format la juniorii lui „U“, a mărit avantajul gazdelor, la cinci minute după pauză şi a pus practic capăt speranţelor clujenilor de câştigat măcar un punct din această întâlnire. În minutul 65, Sergiu Costin, căpitanul Oţelului, a comis un henţ în careu, dar centralul Robert Dumitru nu a văzut, gazdele scăpând astfel de o lovitură de pedeapsă. Tabela a fost închisă la 3-0 pentru moldoveni, Râpă semnând ultima reuşită în minutul 70.

Ionuţ Badea a fost trimis în tribună pentru proteste, iar la finalul meciului a acuzat arbitrajul. „Am avut un joc dificil, din păcate am primit gol repede şi a urmat o cursă continuă de recuperare, din păcate tardivă. Oţelul a jucat mult mai agresiv decât noi şi poate dacă judecata ar fi fost identică pentru ambele părţi, am fi scos mai mult din această partidă. Oţelul arată ca o echipă care se bate pentru primele două poziţii în clasament, a spus Ionuţ Badea după meci.


De cealaltă parte, Dorinel Munteanu a declarat că este fericit că elevii săi nu au acuzat şocul înfrângerii cu FCM Tg.Mureş din etapa trecută. „Mă bucur pentru victorie, mă bucur că echipa a reacţionat bine după eşecul din etapa precedentă şi azi am jucat exact cum îmi doresc. Jucătorii mei au avut acea agresivitate pe care le-o cer meci de meci. Mă bucur că a mai trecut o etapă şi am rămas tot în fruntea clasamentului“, a spus antrenorul Oţelului.

Pentru Universitatea Cluj au evoluat: M. Popa - Buhuş, Abrudan, Pele, Ascoli - Voican (Unguruşan '55), Nasser, V.Gheorghe (Niculescu '55), Cristea - Păcurar, Machado (Tony '83). „Şepcile roşii“ au fost încurajate la Galaţi de aproximativ 20 de suporteri.

abonare newsletter