Sport

Machado îşi cere scuze pentru jocul slab

<p><img src="documente/stories/03_martie/22_ziua/09 machado rp.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px;" />Atacantul Universitatii Cluj, Gabriel Machado (foto), şi-a cerut scuze pe site-ul oficial al clubului pentru prestaţia slabă a „studenţilor“ la meciul de la Galaţi, pierdut cu 0-3 în faţa Oţelului.</p> <p> </p>

 

„Îmi cer scuze faţă de fani pentru acest joc. Ei sunt alături de noi mereu, ne încurajează, dar am greşit. Sper să aibă încredere în noi, eu chiar cred că ne putem redresa. Se va vedea altceva în meciul cu Dinamo, sunt sigur de asta“, a spus Machado.


Brazilianul a fost în meciul de la malul Dunării pentru prima dată căpitan al Universităţii Cluj, fiind al treilea străin din istoria clubului care a îndeplinit această funcţie.

Atacantul „şepcilor roşii“ a mai spus că toţi fotbaliştii „alb-negrii“ sunt supăraţi în urma prestaţiei sub aşteptări din meciul cu Oţelul şi că speră că în etapa următoare, cu Dinamo, nu vor mai repeta greşelile făcute la malul Dunării. „A fost un meci foarte greu, am evoluat sub aşteptări. Trebuie să ne antrenăm mai bine, să nu repetăm cu Dinamo greşelile din meciul cu Oţelul. Galaţiul pe teren prorpiu este puternică. În rest, ce pot să mai spun de meci, suntem cu toţii supăraţi! Ne-am prezentat prost şi s-a văzut acest lucru în rezultatul final“, a punctat vârful „studentilor“.


Machado a ţinut să le mulţumeasca supoerterilor pentru încurăjari şi şi-a exprimat regretul că echipa nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor galeriei.

În altă ordine de idei, echipele de juniorii ale Universităţii Cluj au înregistrat numai victorii în etapa din weekendul trecut. Juniorii A au trecut de CSS 2 Baia Mare cu 3-1, juniorii B au învins cu 10-0 tot pe CSS 2 Baia Mare, juniorii C au învins Someşul Gilău cu 6-0. La juniori D, „U“ 1 Cluj a trecut de Arieşul Turda cu 2-0 în deplasare, iar „U“2 Cluj a învins Sănătatea Cluj cu 5-1. Echipela „U“2 de juniori E a trecut de Arieşul Turda cu 18-0, iar „U“1 a învins pe CFR 3 Cluj cu 2-0.

abonare newsletter