Sport

CONCURS Şcoala de Şoferi Niko te urcă la volan!

<p><img src="documente/stories/03_martie/23_ziua/niko.jpg" border="0" style="float: left; margin: 5px;" />Tradiţia şi experienţa de peste 20 ani a Şcolii de Şoferi Niko, cei peste 12.000 de absolvenţi şi procentajul mare de admişi, plasează acest centru de instruire pe unul din locurile fruntaşe din Cluj-Napoca.</p> <p> </p>

 

Dedicaţia instructorilor, talentul pedagogic al profesorului de legislaţie şi metodele de predare moderne, fac ca studentul învăţăcel să iasă de la cursuri cu lecţia pe jumătate învăţată.


Calmul, răbdarea şi profesionalismul instructorilor Şcolii de Şoferi Niko au fost de-a lungul timpului atuurile acestei instituţii.

Modalităţile de predare cu ajutorul imaginilor proiectate, examinarea computerizată asemănătoare celei de la Poliţie şi exemplificarea clară a fiecărui aspect din legislaţie permit studentului să deprindă tainele condusului mult mai uşor.


Astfel, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă şi cu ocazia inaugurării noului sediu de pe strada Republicii nr. 7 (lângă Casa de Cultură a Studenţilor), Şcoala de Şoferi Niko împreună cu cotidianul Monitorul de Cluj oferă, prin concurs, un curs de pregătire în conducerea autoturismului (categoria B)!

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebările apărute în cotidianul Monitorul de Cluj, iar la final, în urma unei trageri la sorţi, vei putea câştiga un curs gratuit oferit de Şcoala de Şoferi Niko!


Completează în fiecare zi talonul de concurs, depune-l la centrele de mică publicitate Monitorul (Hala Agroalimentară – magazin Mega Supermarket sau la Libraria Biblos, Piaţa Avram Iancu nr. 13), iar la sfârşitul unei luni de concurs poţi fi chiar tu noul şofer din oraş!

Iar dacă nu ai câştigat, nu dispera, Şcoala de Şoferi Niko îţi oferă o reducere promoţională dacă ai completat talonul cu toate datele tale!


Şcoala de Şoferi Niko te aşteaptă să îţi iei în primire rolul de şofer responsabil!

 


Premiul nu include analizele şi taxele suplimentare obligatorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter