Sport

„U” începe sezonul tot la Mediaş

<p /><img src="documente/stories/04_aprilie/12_ziua/09--walter-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Florian Walter, finanţatorul Universităţii Cluj, a declarat că echipa sa va juca primele meciuri din sezonul următor tot pe stadionul din Mediaş.

„Şepcile roşii“ au fost încurajate frenetic la meciul de la Mediaş de suporteri, iar acest lucru a fost remarcat de Florian Walter: „Mă bucur că au venit mulţi suporteri la meci, asta înseamnă că Universitatea Cluj este un simbol, are suporteri peste tot, am văzut astăzi mulţi copii în trbiune. Primele etape din urmatorul sezon le vom disputa tot la Mediaş până când stadionul din Cluj va fi finalizat“. Sezonul 2011-12 va debuta în data de 22 iulie.

Patronul Universităţii a fost nemulţumit de prestaţia asistentului Ioan Onicaş, care a anulat eronat un gol înscris de Voican în partida cu Gaz Metan. „Meritam victoria în meciul cu Gaz Metan. Îi «mulţumesc» tuşierului, ne-a arbitrat şi cu FC Braşov şi a făcut o greşeală imensă şi atunci, la fel a semnalat un off-side inexistent. Să-şi revizuiască atitudinea faţă de echipa noastră! Păcat de spectacolul oferit, pentru că ambele echipe au facut spectacol“, a spus Walter.


Finanţatorul „alb-negrilor“ a mai spus că meciul de joi cu CFR va fi unul deosebit de greu, pentru că echipa din Gruia este puternică, în ciuda rezultatelor mai slabe înregistrate în ultima vreme. „Urmează partida cu CFR, care e totuşi campioana en-titre. Pentru noi este un meci deosebit, pentru mine, pentru jucători şi bineînţeles pentru suporteri. Voi sta pe bancă şi la acest meci, le-am promis jucătorilor că voi face acest lucru până la finalul sezonului“, a mai declarat Florian Walter.

Ultimele Stiri
abonare newsletter