Sport

Haţegan arbitrează meciul CFR - „U“ Cluj

<p> </p> <p><img src="documente/stories/04_aprilie/13_ziua/09-arbitrii-hategan-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Arbitrul arădean Ovidiu Haţegan va conduce derbiul oraşului Cluj, dintre CFR şi Universitatea, care se va disputa joi seara pe stadionul din Gruia.</p>

 

Ovidiu Haţegan fusese delegat iniţial şi la meciul din tur dintre cele două echipe, dar a fost schimbat cu Alexandru Deaconu, deoarece a primit o invitaţie de a oficia la un turneu UEFA din Lituania. Arădeanul a arbitrat şi meciul din 2007 dintre CFR şi „U“, încheiat cu victoria „feroviarilor“ cu 2-0.


Centralul va fi ajutat de tuşierii Ionel Popa din Paşcani şi Cristian Nica din Ploieşti, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Marean Bordean din Sibiu. Observatori vor fi Cornel Sorescu din Piteşti şi Hacic Garabet din Constanţa.

Haţegan a mai arbitrat pe CFR Cluj de 11 ori, meciuri în care „feroviarii“ au înregistrat şapte victorii, două remize şi două înfrângeri. Arădeanul a arbitrat pe Univerisatea Cluj doar de două ori, la înfrângerea din Gruia mai sus amintită şi la înfrângerea cu Steaua din prima etapă a sezonului în curs de Liga 1.


Ovidiu Haţegan a condus două meciuri importante din ultimele etape din Liga 1: Astra – Steaua 1-0 şi Oţelul – FC Vaslui, fără să fie contestat vehement de vreuna dintre echipele implicate. Centralul arădean şi-a făcut recent debutul în meciurile internaţionale de seniori, fiind delegat de UEFA la partida Cehia – Liechtenstein, încheiată cu victoria gazdelor cu scorul de 2-0. Haţegan a mai arbitrat şi un meci din preliminariile Europa League, cel dintre JK Sillamae Kalev (Estonia) si Dinamo Minsk (Belarus).

Ultimele Stiri
abonare newsletter