Sport

„Feroviarii” se reîntâlnesc cu Tony Conceicao

<p /><img src="documente/stories/04_aprilie/15_ziua/09-brasov-cfr-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR va juca duminică la Braşov împotriva unei echipe care a reuşit să încurce în acest sezon „granzii“ Ligii 1.

„Feroviarii“ vor întâlni duminică în deplasare echipa fostului lor antrenor, Tony Conceicao.

 


Echipa de sub Tâmpa este în revenire de formă. Braşovenii au reuşit un egal în deplasare la Gaz Metan Mediaş, într-o partidă jucată miercuri, după ce weekend-ul trecut au fost învinşi acasă de Gloria Bistriţa. Campionii vin după derby-ul cu Universitatea (despre care găsiţi informaţii pe monitorulcj.ro) şi după o serie de meciuri mai puţin reuşite cu Pandurii, Rapid şi FCM Târgu Mureş şi vor să se întoarcă cu puncte, întrucât nu au fost prea eficienţi în meciurile din deplasare din acest sezon.

În tur, CFR s-a impus clar, cu 4-0, însă de această dată campionilor le va fi mult mai greu, întrucât braşovenii au progresat mult, devenind o echipă puternică, dovadă stând faptul că au reuşit să învingă Steaua chiar în Ghencea cu 3-0, pe Rapid cu 2-0 acasă, precum şi fostul lider al Ligii 1, Oţelul Galaţi.


 

19 meciuri, 8 victorii


 

FC Braşov – CFR Cluj se va disputa duminică, 17 aprilie, de la ora 19, şi va fi transmis în direct de DigiSport. „Feroviarii“ şi „stegarii“ s-au întâlnit până în prezent de 19 ori pe prima scenă a fotbalului românesc. Clujenii s-au impus de opt ori, braşovenii de şase ori, iar cinci întâlniri s-au încheiat la egalitate. „Galben-negrii“ au pierdut o singură dată acasă în faţa „feroviarilor“, chiar în sezonul trecut, când echipa pregătită pe atunci de Andrea Mandorlini s-a impus cu 1-0. Braşovenii în schimb nu au câştigat niciodată în Gruia, reuşind însă trei remize.


 

Minteuan vrea Cupa sub Tâmpa


 

Antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan, a declarat că este suporterul lui FC Braşov în Cupa României. Tehnicianul din Gruia ţine cu echipa de sub Tâmpa datorită faptului că este antrenată de Tony Conceicao, cu care a avut o relaţie foarte bună pe când acesta pregătea formaţia „feroviară“.

„Mi-aş dori ca FC Braşov să câştige Cupa României, pentru Tony Conceicao, un om cu care am avut o relaţie excelentă cât a fost antrenor la CFR. Va fi greu în semifinala cu Steaua, dar nu imposibil, întrucât în Liga 1 i-au învins clar chiar în Ghencea“, a declarat antrenorul CFR-ului.

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter