Sport

Miriuță: „M-am întâlnit cu șefii clubului, mesajul lor a fost pozitiv”

Vasile Miriuță nu se teme pentru postul său. Tehnicianul beneficiază în continuare de creditul conducerii clujene.

„M-am întâlnit cu șefii clubului, mesajul lor a fost pozitiv. Mergem înainte. Eu vă spun atâta: Vasile Miriuță vine la club la 8.30 și pleacă la 19.00 acasă. Nu am ce să-mi reproșez. De ce nu merge treaba? Trebuie să dăm gol. Am avut situaţii şi cu Vaslui și Steaua, dar nu s-a marcat. Cu Steaua am jucat 60 de minute bine, dar schimbările lor au adus un plus, în timp ce ale noastre nu”, a declarat Miriuță.

Băimăreanul susține însă că are nevoie de doi ani pentru a readuce pe CFR în lupta la titlu. Miriuță e convins că feroviarii pot face performanță și cu salarii mai mici.


„În primul an trebuie să reconstruim echipa, iar în al doilea sigur ne batem la titlu. Poți face o echipă frumoasă și cu salarii mici. Eu aș propune ca salariul întregii echipe să fie undeva la 250.000 de euro pe lună”, a precizat tehnicianul. „Patronul ar proceda corect dacă ar impune un plafon salarial la CFR. Are acest drept, dânsul știe cel mai bine. Se poate face performanță și cu bani puțini. Ați văzut unde a ajuns Dortmund cu Jurgen Klopp în trei ani. Și ei au pornit cu bani puțini înainte, dar vedeți unde sunt acum. Sunt și alte premieri. Poți să dai primă pentru victorii. Nu cred că aș pierde jucătorii cu experiență. Pot câștiga mai mulți bani din performanță. Sunt convins că Ricardo Cadu, care e aici de atâția ani, ar accepta micșorarea salariului”, a adăugat Miriuță.

Tehnicianul a comentat și posibila plecare a lui Arpad Paszkany la Ferencvaros, cea mai titrată formație din Ungaria. „Nu știu dacă pleacă în Ungaria. Întrebați-l pe dânsul. Am citit și eu în presă despre asta. Noi nu știm nimic despre acest lucru", s-a limitat să declare fostul tehnician al Ceahlăului.

abonare newsletter