Sport

Beach volley la Sala Sporturilor

<p /><img src="documente/stories/07_iulie/14_ziua/09 beach volei ghimes.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Voleibaliştii Doru Ghimeş (foto) şi Andrei Crişan participă zilele acestea la prima ediţie a Campionatului Naţional de Beach volleyball, care se desfăşoară pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian“.

Organizat sub egida Federaţiei Române de Volei, la campionat s-au înscris 25 de echipe din Bucureşti, Constanţa, Oradea, Zalău, Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca. Pentru cei doi voleibalişti vor urma alte turnee de beach volley: în perioada 20-24 iulie la Oradea, la sfârşitul lunii la Zalău, iar la începutul lui august la Campionatul Naţional de beach volley de la Bucureşti.

„Faţă de anii trecuţi, în acest an voi avea posibilitatea de a participa la minim cinci turnee de beach volley şi sper să mă ajute să-mi îmbunătăţesc performanţele anterioare. Aşteptăm cât mai multă lume pe platoul Sălii Sporturilor“, a declarat Doru Ghimeş, care evolueză pe postul de libero la Universitatea Cluj.


Cea mai bună performanţă pentru Ghimeş la beach volei a fost obţinută în 2009, când a ocupat locul trei la Campionatul Naţional, urmată de cea de anul trecut, când a obţinut locul doi la Turneul Naţional şi a participat la calificarea la Turneul CEV Satelitte.

În această vară, Ghimeş a participat în perioada 7-10 iulie la Turneul Internaţional CEV Beach Volleyball Satelitte, desfăşurat la Constanţa. La turneu au fost înscrise 20 de echipe, dintre care patru din România. Alături de Andrei Crişan, au jucat în calificari împotriva unei echipe din Bulgaria, în faţa căreia au pierdut cu 1-2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter