Sport

Învinşi în ultimul amical

<p> </p> <p /><img src="documente/stories/07_iulie/19_ziua/09 cfr freiburg.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj a pierdut ultimul amical dinaintea începerii sezonului 2011-2012, 1-2, în faţa formaţiei germane SC Freiburg.

Singura echipă care a izbutit să învingă formaţia pregătită de Jorge Costa în cele opt amicale jucate în această vară în Austria, a fost SC Freiburg, locul 9 în sezonul trecut în Bundesliga.

După o primă repriză fără gol, „alb-vişinii“ au reuşit să deschidă scorul prin Gabi Mureşan. Internaţionalul „feroviar“ a şutat imparabil în minutul 48, lăsându-l fără replică pe portarul nemţilor. Cei de la Freiburg au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 64, prin Reisinger, care a devenit astfel primul jucător care a reuşit să înscrie în poarta CFR-ului în această vară. Pentru formaţia germană a mai înscris Cisse, în minutul 80, consfinţind astfel prima înfrângera a elevilor lui Jorge Costa în amicalele premergătoare sezonului 2011-2012. Antrenorul portughez a început partida cu Nuno Claro - Lionn, Diogo, Rada, Camora - Mureşan, Peralta, Renan, Sougou - Kapetanos, Bastos.


Iată rezultatele înregistrate de CFR Cluj în meciurile amicale jucate în cadrul stagiilor de pregătire din Austria: CFR - Bischofshofen 16-0, CFR - SV Grodig 1-0, CFR - APOEL Nicosia 2-0, CFR - SV Ried 1-0, CFR - FC Kuffstein 3-0, CFR - Uzbekhistan 1-0 şi CFR – SC Freiburg 1-2.

„A fost cea mai grea partidă, cu cel mai valoros adversar. Am jucat bine, dar s-au făcut greşeli pe fond de oboseală. E mai bine aşa, jucătorii să nu creadă că sunt invincibili, că nu este adevărat! CFR arată altfel faţă de campionatul trecut. Înfrângerea nu ne cade bine, trebuie analizată, dar nu ar fi fost corect să avem doar victorii, ar fi fost un lucru mincinos“, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele clubului, după meci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter