Sport

A început BT Tennis Cup

<p /><img src="documente/stories/07_iulie/19_ziua/09 bt tenis cup.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Winners Tennis Club găzduieşte, începând de sâmbătă (16 iulie), cea de a doua ediţie a turneului naţional de BT Tennis Cup.

Ediţia din 2011 a acestei competiţii continuă seria de cinci turnee care poartă marca Banca Transilvania, printre care se numără şi o competiţie internaţională, din categoria Futures, cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari.

BT Tennis Cup face parte din Circuitul Naţional al Federaţiei Române de Tenis şi se adresează juniorilor de 12 ani - fete şi băieţi. La iniţiativa organizatorilor, intrarea este liberă, aşa încât, la faţa locului, un număr cât mai mare de iubitori ai acestui sport să poată urmări competiţia, precum şi să-i susţină pe concurenţi.


Mai multe detalii despre competiţie şi despre înscrierea la BT Tennis Cup sunt postate pe site-ul Winners Tennis Club, www.winners-tennis.ro.

Şcoala de tenis Winners Tennis Club încurajează practicarea tenisului, de la iniţiere până la nivel de performanţă, dar şi ca modalitate de petrecere a timpului liber. Până în prezent, Winners Tennis Club a găzduit peste 30 de competiţii naţionale şi internaţionale, investind astfel în tenisul pentru juniori, precum şi în viitorii campioni.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter