Sport

Victorie la pas pentru „U“ Cluj

<p><img src="documente/stories/07_iulie/19_ziua/09 u baia mare.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În ultimul amical înainte de începerea Ligii 1, Universitatea Cluj a învins cu 3-0 formaţia FC Baia Mare.</p>

 

 


„Studenţii“ au încheiat cu o victorie seria partidelor amicale din această vară.

„Alb-negrii“ s-au impus fără probleme, 3-0, împotriva formaţiei FC Baia Mare, nou-promovată în Liga a 2-a. Clujenii aşteaptă cu încredere partidele din Liga 1, competiţie ce se va relua vineri, 22 iulie. Ionuţ Badea a început meciul cu: Popa - Unguruşan, Szukala, Pele, Mendy - Păcurar, Boştină, Menassel - Machado, Niculescu, Cristea, iar pe parcurs au mai intrat Matache, Achim, Abrudan, Szilagyi, Nicola, Marinescu, Bazzi, Balde, Voican, Cojocnean, Tony şi Morar.


Claudiu Niculescu a deschis scorul, în minutul 30, după ce a primit o pasă excelentă de pe partea dreaptă a atacului clujean. În minutul 119 (meciul a durat 120 de minute), nigerianul Tony a finalizat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea, iar „U“ conducea cu 2-0. Doar un minut mai târziu, după un şir de pase precise, Cojocnean a stabilit scorul final: 3-0 în favoarea „şepcilor roşii“.

Universitatea Cluj va debuta în sezonul 2011-12 al Ligii 1 în deplasare. „Studenţii“ vor juca vineri, 22 iulie, împotriva formaţiei CS Mioveni. Meciul va începe la ora 22 şi va fi transmis în direct de DigiSport. În cazul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane va da câştig de cauză echipelor Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, Universitatea va juca cu una dintre ele, însă în acest caz este probabil ca meciul să fie amânat.


Mii de oameni la prezentare

La finalul săptămânii trecute, FC Universitatea şi-a prezentat lotul de jucători cu care va adorda sezonul competiţional 2011-12, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Piaţa Unirii.


Spectacolul a început cu recitalul trupei de hip-hop Personal, urmat de show-ul lui Puya, care a încălzit audienţa pentru cel mai important moment al serii: sosirea autocarului echipei. În uralele a mii de suporteri, au urcat pe scenă jucătorii Universităţii, împreună cu staff-ul tehnic al echipei. La final, Claudiu Niculescu a primit trofeul „Dan Anca“ pentru jucătorul sezonului, iar Zsolt Szialgyi a primit trofeul „Remus Câmpeanu“ pentru înaltă conduită sportivă. A fost premiată de asemenea echipa de juniori a clubului pregătită de Robert Lais, pentru câştigarea Cupei „Hagi-Danone“. Nu au fost uitaţi nici suporterii care au urcat pe scenă pentru a le fi înmânată o Cupă din partea clubului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter