Sport

Cazul „Valiza“ se redeschide pe linie sportivă

<p />Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat azi că se va redeschide cazul „Valiza“, dosar în care FC Steaua este acuzat că a încercat să premieze jucătorii Universităţii Cluj în partida cu CFR Cluj din 7 mai 2008.

Declaraţia preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a venit la finalul Adunării Generale de azi. „În cadrul AG s-a hotărât ca anumite cazuri să fie înaintate comisiilor. Cazul clubului Steaua, care nu a plătit unele penalităţi restante şi în plus s-a redeschis procesul pe linie sportivă al cazului «Valiza», pentru că nici FRF şi nici LPF nu a judecat acest caz până la capăt, aşteptând o hotărâre a instanţelor civile. În ultimul timp, un membru al clubului Steaua a făcut o declaraţie în care a spus că a trimis valiza la Cluj pentru premiere. Iar premierea a fost, este şi va fi mereu interzisă. Se redeschide cazul pentru că s-a încălcat regulamentul pe linie sportivă “, a spus Dragomir.

Dragomir a evitat să-i pronunţe numele finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, cu care se află în conflict din cauza comisionului plătit de LPF din drepturile de televizare a partidelor din Liga 1.


În replică, Gigi Becali a declarat agenţiei Mediafax, că îl sfătuieşte pe Dumitru Dragomir “să nu se joace cu focul”.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter