Sport

Buş, eroul SuperCupei

<p>Fostul jucător al Universităţii Cluj, Laurenţiu Buş, acum la campioana Oţelul, a fost cel mai bun om de pe teren în meciul care a adus echipei sale SuperCupa României.</p>

 

Oţelul şi-a trecut duminică seara în palmares cel de al doilea trofeu, SuperCupa României, după o victorie cu 1-0 în faţa Stelei. Meciul dintre campioană şi câştigătoarea Cupei României s-a disputat pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, sub privirile a 13.000 de spectatori. După ce moldovenii au avut un gol anulat în minutul 12 pentru off-side, Laurenţiu Buş a înscris golul victoriei după o acţiune superbă, finalizată cu un şut la care Tătăruşanu nu a avut replică. Steliştii au alergat în căutarea unui gol egalizator, însă acesta nu a venit, iar Oţelul a câştigat pentru prima dată în istorie SuperCupa României.


Boxerul Lucian Bute, suporter al echipei Oţelul, i-a acordat trofeul de jucătorul meciului lui Laurenţiu Buş, autorul singurului gol, iar apoi le-a oferit fotbaliştilor gălăţeni medaliile de câştigători şi trofeul, care a fost ridicat de căpitanul echipei, Sergiu Costin. Jucătorii stelişti au fost premiaţi de preşedintele FRF, Mircea Sandu.

După meci, Laurenţiu Buş a dedicat trofeul întregii ţări. „Am dovedit că suntem cei mai buni. Nu reuşeam fără antrenor, fără preşedinte, fără fotbaliştii ăştia. Dedicăm trofeul întregii Românii şi oraşului Galaţi. Trofeul este al tuturor, de la preşedinte, antrenor şi jucători. Ne bucurăm că am cucerit şi publicul. Cupa asta e frumoasă foc, nu e grea, culorile astea îi vin bine“, a declarat Buş la după ce a ridicat trofeul deasupra capului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter