Sport

Baschetbaliştii primesc vizita Craiovei

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/04_ziua/mobi craiova.jpg" border="0" alt="U Mobitelco - Thomson" title="Thomson va lipsi o vreme de la „U“ Mobitelco BT" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco BT va juca acasă în etapa a 20-a a Diviziei A, împotriva formaţiei SCM „U“ Craiova.</p> <p>Vicecampionii revin la Cluj, după ce în ultimele două meciuri au evoluat în deplasare la Ploieşti, respectiv Miercurea Ciuc.</p> <p>Baschetbaliştii clujeni au trecut peste şocul înfrângerii din derbiul cu CSU Asesoft Ploieşti, 73-82, şi s-au impus în deplasarea de la Miercurea Ciuc, cu 90-79. Elevii lui Marcel Ţenter se află pe locul 4 în Divizia A, cu 14 victorii şi 5 înfrângeri în 19 meciuri, în timp ce adversarii lor de mâine, SCM „U“ Craiova, se află în situaţie inversă, având 5 victorii şi 14 înfrângeri. Clujenii au câştigat fără probleme partida tur, cu 79-66 şi vor să se impună şi pe teren propriu pentru a rămâne în cursa pentru un loc pe podium la finalul sezonului regulat.</p> <p>Meciul dintre „U“ Mobitelco BT şi SCM „U“ Craiova se va disputa sâmbătă, 5 februarie, de la ora 18 la Sala Sporturilor „Horia Demian“. Arbitrii întâlnirii vor fi Alin Faur, Gabriel Dima şi Alexandru Anca, iar comisar Karoly Takacs. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare începând de astăzi, între orele 12-17 şi mâine de la 14, până la lovitura de start. Un tichet costă 5 lei în partea de sus a sălii şi 10 lei în partea de jos.</p>

În etapa a 20-a a Diviziei A se vor mai disputa partidele: CS Otopeni - BC Timişoara, BC Argeş Piteşti - Energia Rovinari, CSU Atlassib Sibiu - CSM Oradea, CSU Asesoft Ploieşti - BC Miercurea Ciuc, CSM Bucureşti - CSU Cuadripol Braşov, Steaua Bucureşti - BC Mureş şi Politehnica Iaşi - Gaz Metan Mediaş.

Fără Thomson

Rob Thomson, pivotul vicecampionilor de la „U“ Mobitelco BT, a fost convocat la echipa naţională a Rwandei, în vederea disputării partidelor de calificare pentru turneul final al FIBA Africa Championship 2011. „Deşi ştiam de mai mult timp de convocarea lui Rob, nu am ştiut datele de zbor, iar acest lucru ne-a încurcat puţin. Suntem bucuroşi de faptul că jucătorul nostru este convocat, este o dovadă în plus a valorii sale. Echipa noastră trebuie să mearga mai departe în următoarele meciuri fără aportul lui, însă nu cred că vor fi probleme. Îi urăm mult succes lui Rob, să aibă o campanie excelentă cu naţionala şi îl aşteptăm înapoi cât mai curând“, a declarat Mircea Cristescu, preşedintele executiv al clujenilor.


Vlad Corpodean şi Alex Pop sunt sărbătoriţii săptămânii la „U“ Mobitelco BT. Vlad a schimbat prefixul, împlinind marţi 20 de ani, iar Alex va împlini astăzi 21 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter