Sport

Handbalistele, în vizită la suporteri

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/08_ziua/vizita_u_jolidon.jpg" border="0" alt="U Jolidon" align="left" />Handbalistele de la „U“ Jolidon şi-au vizitat suporterii din Războieni şi Ocna Mureş.</p> <p>Vizita vicecampioanelor la suporterii lor de la Războieni şi Ocna Mureş a fost un real succes. Atât handbalistele pregătite de Gheorghe Covaciu, cât şi simpatizanţii lor au petrecut momente care sigur le vor rămâne întipărite în memorie pentru mult timp.</p> <p>Totul a început cu vizita „studetelor“ la şcoala din Războieni. Aici, chiar dacă era vacanţă, şcoala s-a umplut de copii care au venit să se întâlnească cu handbalistele lor preferate. A fost prezentată o mică istorie a localităţii, cât şi felul în care aceşti copii au ajuns să iubească handbalul şi să fie prezenţi la fiecare meci de pe teren propriu ale „U“ Jolidon.</p>

Au fost pregătite surprize din ambele tabere. Handbalistele clujence au primit câte o lumânare pe care era gravată sigla clubului pentru care joacă şi au fost puse să semneze în Cartea de Onoare a şcolii. Totodată, ele au lăsat la şcoala din Războieni şi un panou cu amprentele mâinilor. La rândul lor, handbalistele clujence le-au oferit micilor suporteri calendare, postere, eşarfe cu „U“ Jolidon şi dulciuri.

A urmat apoi o vizită la sala de sport din Ocna Mureş, unde vicecampioanele au urmărit o şedinţă de antrenament a tinerilor fani care doresc să le calce pe urme. „Studentele“ nu au putut sta mult timp pe margine şi au intrat şi ele pe teren.


„A fost o acţiune foarte reuşită, mi-a plăcut foarte mult ceea ce fac aceşti copii, împreună cu profesorii lor, la Războieni şi Ocna Mureş. Cel mai mult mi-a plăcut jocul de handbal, eram foarte mulţi pe teren, nici nu ştiam cine cu cine e“, a declarat handbalista Roxana Joldes. În momentul plecării, handbalistele antrenate de Gheorghe Covaciu au primit promisiunea că vor fi susţinute din tribună la fiecare meci de pe teren propriu.

„U“ Jolidon va juca mâine, 9 februarie, de la ora 18, acasă, împotriva formaţiei Oţelul Galaţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter