Sport

Nori negri în Gruia! Dan Petrescu ar putea fi dat afară fulgerător. Bilanț dezastruos în noul mandat

CFR Cluj stă din nou pe un butoi de pulbere după ce Neluțu Varga i-ar fi reproșat lui Dan Petrescu rezultatele modeste.

Presiunea în Gruia este una foarte mare în acest sezon, clubul fiind obligat să se autofinanțeze din rezultatele obținute în cupele europene și Liga 1. Neluțu Varga își dorește maximum de la antrenori și jucători, iar acest lucru provoacă noi tensiuni.

Conform Gazeta Sporturilor, Neluțu Varga ar fi decis să renunțe la Dan Petrescu, deși „burscul” a venit la echipă de mai puțin de două luni. Fostul mare internațional a semnat un contract pe trei ani și cel mai probabil va solicita o sumă importantă de bani în cazul unei despărțiri.


Petrescu pare că și-a pierdut aura din mandatele trecute și nici relația cu jucătorii nu mai este una la fel de legată.  „Bursucul” i-a readus rapid la CFR Cluj pe Bordeianu și Culio în speranța că lucrurile vor merge, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Noul antrenor al lui CFR Cluj i-a eliminat rapid din angrenajul echipei pe Fofana, Tahiri, Hoban sau  Rodriguez reușind astfel să își atragă numeroase critici.

Patru înfrângeri în opt meciuri

Dan Petrescu a  stat pe banca CFR-ului pentru prima dată în noul mandat la jocul cu FC Botoșani, programat pe 11 septembrie.  Clujenii au pierdut atunci cu 1-0 și după doar câteva zile aveau să fie înfrânți de Jablonec în Conference League.


CFR Cluj avea să fie ulterior eliminată de Universitatea Craiova din Cupa României și pierdea în ultima rundă din Liga 1 cu Rapid.

În noul mandat, Petrescu a bătut Craiova, UTA și Mediaș, a remizat cu Randers și a pierdut meciurile de care vorbeam mai sus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter