Sport

CFR Cluj primește vizita lui FC Voluntari în weekend. Duel între tată și fiu în Gruia

Partida din etapa a 14-a este una extrem de importantă pentru CFR Cluj, deoarece e ultimul test înaintea jocului cu AZ Alkmaar din Conference League.

CFR Cluj se va duela sâmbătă seara cu FC Voluntari, într-o partdă care va avea loc de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Duelul CFR Cluj – FC Voluntari a produs multe tensiuni în aceastăsăptămână, motivul principal fiind legat de anularea meciului FCSB – Voluntari din Cupa României. Ilfovenii s-au calificat mai departe la „masa verde” după ce echipa patronată de Gigi Becali nu s-a putut prezenta din cauza unui focar de COVID-19.


Dan Petrescu s-a enervat încă din etapa trecută, atunci când FCSB a cerut și i-a fost acceptată cererea de amânare a meciului cu Farul Constanța.

„E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni. Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați. Eu știu că se suspendă pentru COVID, nu pentru jucători accidentați. Deci e o decizie care va crea probleme în continuare!”, a „tunat” Petrescu.


Voluntari vrea toate punctele de la Cluj

Declarații „războinice” a făcut și Liviu Ciobotariu înainte de meciul care va avea loc la Cluj-Napoca. Antrenorul lui FC Voluntari vrea să câștige în Gruia.


„Întâlnim campioana României, o echipă care domină Liga I de câteva sezoane. Va fi un meci greu, mai ales că jucăm în deplasare, din care trebuie să scoatem maximum. Noi venim după un rezultat negativ, eram pe val, iar înfrângerea cu FC Argeş ne-a adus cu picioarele pe pământ (n.r. - 0-2 în etapa a 13-a). Mergem la Cluj să obţinem un rezultat pozitiv. Nu mergem acolo să facem act de prezenţă, vrem să jucăm. Nu avem presiune, pentru noi e un bonus. Dacă facem o comparaţie între noi şi CFR Cluj distanţa e destul de mare”, a spus Ciobotariu.

FC Voluntari nu se va putea baza la acest meci pe doi jucători împrumutați de la CFR Cluj.


„Pe Meleke şi Paraschiv nu îi putem folosi pentru că sunt jucători împrumutaţi de la CFR. Gabi Tamaş nu s-a antrenat, azi încearcă să facă primul antrenament. E clar că avem un avantaj că nu s-a jucat meciul cu FCSB din Cupa României, în primul rând că ne-am calificat mai departe şi apoi pentru că am menajat jucătorii. Dar, sincer, mi-aş fi dorit să câştigat pe teren meciul cu FCSB”, a adăugat Ciobotariu.

Meciul de la Cluj-Napoca poate fi şi un duel între tată şi fiu, având în vedere că fundaşul Denis Ciobotariu joacă la CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter