Sport

Mirel Rădoi, deranjat de indicațiile primite din tribună la meciul cu Islanda: „Să vină în locul meu”

Mirel Rădoi a fost dezamăgit după meciul România - Islanda 0-0 și i-a transmis câteva cuvinte și lui Mihai Stoichiță, cel care se pare că dădea indicații din tribune.

România a remizat, 0-0, cu Islanda în etapa a 9-a din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022. Naționala antrenată de Mirel Rădoi avea nevoie de o victorie pentru a nu depinde de alte rezultate în ultima rundă.  România are nevoie ca Macedonia de Nord să nu bată Islanda în ultima rundă din preliminarii pentru a merge la meciurile de baraj.

La finalul meciului de joi seara, Mirel Rădoi a fost dezamăgit de jocul echipei, dar și de anumite comentarii venite din tribune. 


„Într-adevăr, se făceau calcule (n.r. - de câtre FRF, cu cine joacă România la baraj), cum la fel am auzit de sus (n.r. - din sectorul oficialilor) şi indicaţii tactice. Mai nou... E normal, în momentul în care nu câştigi, cei mai muţi antrenori sunt sus (n.r. - în tribuna oficială). Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că mai grav ar fi dacă e cineva din partea federaţiei, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu. (n.r. - i se spune că ar fi fost vocea lui Mihai Stoichiţă). Atunci trebuie să vină să stea în faţa mea, să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine şi la antrenamente şi se uită şi... O să mai rămân şi la meciul cu Liechtenstein sau dacă vrea nea Mihai să vină în locul meu... Sigur el a fost? Să nu mă iau de nea Mihai degeaba", a declarat Rădoi, în conferinţa de presă de după meci.

CITEȘTE ȘI:

Mirel Rădoi după partida România-Armenia: „Am spus destul de clar că nu voi mai continua”

Camora și Burcă merg la echipa națională. Deac, uitat de Rădoi la Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter