Sport

Dan Petrescu a refuzat să preia echipa națională a României: „Am vorbit cu el și ne-a refuzat! CFR Cluj nu ne-a cerut bani”

Dan Petrescu a refuzat echipa națională a României în trecut, conform unor declarații făcute de Mihai Stoichiță, omul de încredere al președintelui Burleanu de la FRF.

Dan Petrescu a refuzat naționala României Dan Petrescu a refuzat naționala României

Mihai Stoichiță a anunțat că au existat negocieri cu Dan Petrescu, cel mai probabil înainte ca la echipa națională să ajungă Mirel Rădoi pe banca tehnică.

„Am discutat cu CFR, cu domnul Varga, cu domnul Copilu, acum câțiva ani… și cu Dan Petrescu. Am fost refuzați de Dan Petrescu, el era sub contract cu Clujul. Ordinea a fost patron, președinte, antrenor. Conducerea clubului ne-a dat acceptul să vorbim cu el, dar după aceea domnul Varga și domnul Copilu ne-au spus clar: Avem nevoie de el, nu cred că se poate. Nu ne-au cerut bani, în niciun caz”, a spus Mihai Stoichiță la Digi Sport.


Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat, duminică seara, la Vaduz, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, cale liberă spre echipa națională! Anunțul făcut de Marius Bilașco

Colaps financiar la CFR Cluj? Campioana României  are probleme tot mai mari

abonare newsletter