Sport

CFR Cluj încheie anul cu a noua victorie consecutivă în campionat. CFR Cluj - FC Argeș 1-0

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, 19 decembrie, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

CFR Cluj, victorie cu FC Argeș pe teren propriu. Foto: Facebook/ CFR Cluj. CFR Cluj, victorie cu FC Argeș pe teren propriu. Foto: Facebook/ CFR Cluj.

 

 


După acest meci, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, urmează să anunţe dacă va deveni selecţioner al României. Vezi detalii legate de posibila plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj AICI.

 


Unicul gol al partidei a fost reuşit de croatul Gabriel Debeljuh (72), după o greşeală a fundaşului portughez Joao Miguel.

Gafă a lui Joao Miguel

Scorul a rămas 0-0 până în minutul 72, când Gabriel Debeljuh a reușit să marcheze, după o gravă eroare a lui Joao Miguel, stoperul portughez de 28 de ani al lui FC Argeș. La o minge trimisă spre careu de Billel Omrani, Joao Miguel a încercat să degajeze, însă a luftat și balonul a ajuns la Gabriel Debeljuh. Atacantul croat al lui CFR Cluj a preluat sigur și l-a învins pe Alexandru Greab cu o execuție sigură, din interiorul careului.


Reușita din meciul cu FC Argeș este a opta a lui Gabriel Debeljuh în această campanie, însă doar a treia din Liga 1. Atacantul croat a mai punctat în Conference League, două goluri în grupe, în preliminariile de Champions League, unde a înscris alte două goluri, și în calificările pentru Europa League, unde a marcat o dată.

CFR Cluj a ajuns la nouă victorii consecutive în campionat fără gol primit (810 minute). FC Argeş are un egal şi trei eşecuri în ultimele sale patru etape.


CFR Cluj a câştigat şi meciul tur cu acelaşi scor, 1-0. CFR Cluj a acumulat 57 de puncte și ocupă prima poziție în clasament (FCSB se află pe locul 2, cu 46 de puncte și un meci mai puțin disputat). De cealaltă parte, FC Argeș este pe 8, cu 28 de puncte.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Hindrich - Susici, Bouhenna, Cestor, Fl. Ştefan (Camora '68) - Deac, Boateng, Păun (Burcă '87) - Costache (Chipciu '68), Debeljuh (Bordeianu '78), Omrani (Alibec '87). Antrenor Dan Petrescu;


FC Argeş: Greab - Tofan (Dumitraşcu '81), Joao Miguel, Boldor, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Viana, I. Şerban (Sais '75), Işfan (C. Dumitru '75) - Arias (Fatai '81). Antrenor Andrei Prepeliţă.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a învins-o pe Farul Constanța! Campioana se îndreaptă spre un nou titlu

Ultimele Stiri
abonare newsletter