Sport

Meme Stoica nu înțelege ultimul transfer al lui CFR Cluj: „E inflație de jucători acolo. Ce îl recomandă?”

Meme Stoica, oficialul celor de la FCSB, a comentat transferul lui Marko Dugandzic la CFR Cluj.

Meme Stoica nu înțelege ultimul transfer al lui CFR Cluj Meme Stoica nu înțelege ultimul transfer al lui CFR Cluj

 

Meme Stoica a fost recrutat în echipa de experți a celor de la Telekom Sport și comentează cele mai importante subiecte fotbalistice. Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre transferul lui Dugandzic la CFR Cluj, unul pe care îl consideră inutil.


„Am o problemă cu atacanții care fac un singur sezon bun. Dugandzic a apărut de nicăieri, l-a făcut Croitoru să dea câteva goluri la FC Botoșani, apoi a plecat și a dispărut iar. Nu-l recomandă nimic pe Dugandzic să ajungă la o echipă de talia CFR-ului.  Dar altceva mă șochează. Debeljuh e în mare formă, Omrani e încă acolo, Sergiu Buș și-a văzut visul cu ochii și s-a întors acasă, de ce să-l mai aduci pe Dugandzic? Mai ales că ei se plâng că au mulți jucători în afara listei. E inflație acolo”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

CFR Cluj l-a transferat în această săptămână pe Dugandzic din prima ligă rusă, de la FC Soci, fiind plătită suma de 500.000 de euro pentru aducerea lui. Croatul a impresionat la FC Botoșani, echipă care l-a vândut în Rusia pe o sumă importantă de bani.

CITEȘTE ȘI:

Meme Stoica, atac suburban la adresa lui Bogdan Mara: „Un nimeni, umblă cu farduri în poșetă”

Meme Stoica dă vina pe arbitraj și lipsa stadionului după titlul obținut de CFR Cluj: „Cu VAR luam titlul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter