Sport

Doi jucători de la CFR Cluj ratează meciul cu Farul din weekend

Dan Petrescu nu se va putea baza pe doi fotbaliști la meciul Farul Constanța - CFR Cluj, programat sâmbătă, de la ora 20:30.

Sergiu Buș, accidentat, ratează meciul cu Farul. Sursă foto: Facebook CFR Cluj Sergiu Buș, accidentat, ratează meciul cu Farul. Sursă foto: Facebook CFR Cluj


CFR Cluj - Farul Constanța se joacă în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1. Dan Petrescu are la dispoziție aproape tot lotul de jucători, singurii absenți pentru meciul din weekend fiind Sergiu Buș și Lovro Cvek.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„În afară de Buş, care s-a accidentat azi, toată lumea este validă. Am o problemă şi îmi pare bine că o am, să aleg cei mai buni jucători. Nu numai primii 11, şi pe bancă e o problemă pe cine punem, avem nevoie de jucători care decid meciurile, pentru că acest campionat va fi decis de jucătorii de pe bancă, în opinia mea.”, a declarat Dan Petrescu.


„Bursucul” a anunțat că Lovro Cvek, adus în această săptămână, nu va fi utilizat în meciul cu formația dobrogeană.

„(n.r. - despre noul transfer, croatul Lovro Cvek) La acest meci nu are nicio şansă să joace, a venit de câteva zile, mie nu-mi place să forţez un jucător imediat, până nu se obişnuieşte cu echipa cu jucătorii. El cred că nici nu ştie numele jucătorilor, nu are cum să fie la acest meci, e un jucător care cred că poate să ne ajute. Avem o pauză după acest meci, vom avea un meci amical, îl vom vedea atunci, uşor, uşor, trebuie să se integreze în grupul nostru. Nu cred că mai avem nevoie de alţi jucători, sper să nu se accidenteze nimeni.”, a declarat Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

Lovro Cvek, noul jucător de la CFR Cluj, a povestit cum a fugit din calea războiului: „M-a sunat soția la 6 dimineața că începe războiul”

CFR Cluj analizează trei atacanți din Elveția pentru sezonul viitor

abonare newsletter