Ştiri din Transilvania

Cei patru bărbați care au răpit minora din Sibiu au fost prinși. Fata este de negăsit

Cei patru bărbați care au răpit o minoră de 14 ani din Sibiu au fost reținuți de polițiști. Fata este încă dată dispărută.

Cei patru bărbați care au răpit o minoră de 14 ani din Sibiu au fost reținuți de polițiști. Fata este încă dată dispărută/ Foto: depositphotos.com Cei patru bărbați care au răpit o minoră de 14 ani din Sibiu au fost reținuți de polițiști. Fata este încă dată dispărută/ Foto: depositphotos.com

 

 


O alertă răpire copil a fost emisă de Poliție după ce o fată de 14 ani, din Sibiu, ar fi fost luată cu forța de către patru persoane mascate și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism.

 


Cei patru bărbați suspectați că ar fi răpit adolescenta de 14 ani din Tălmaciu au fost reținuți de poliție. Minora nu a fost găsită până în acest moment, scrie mesageruldesibiu.ro

CITEȘTE ȘI:
Alertă răpire copil! O minoră de 14 ani din Sibiu a fost luată cu forța din casă de patru bărbați mascați
Bărbatul care le-a răpit și violat pe cele două surori din Brașov era condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol

„Cele patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei.


Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa.
Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, citat de sursa anterioară.

Minora răpită/ Foto: Poliția Română - Facebook

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.


Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.


*Semnalmente*: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

*La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.*”, a transmis Poliția Română.

UPDATE

Minora de 14 ani din Sibiu care a fost răpită de patru bărbați în această dimineață a fost găsită într-o localitate din județul Brașov.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat și-a înscenat propria răpire! I-a trimis mamei sale imagini cu el legat de mâini şi de picioare și i-a cerut bani

Doi ani de la răpirea și uciderea Alexandrei Măceșeanu, cazul din Caracal care a cutremurat România

Ultimele Stiri
abonare newsletter