Ştiri din Transilvania

Fetiță de 6 ani, rănită la grădiniță. A fost opărită cu apă fierbinte de la un calorifer defect

O fetiţă de şase ani, din Deva, care se afla la grădiniţă, a ajuns la spital, cu răni uşoare la faţă, după ce a fost stropită accidental cu apă fierbinte provenită de la un calorifer defect dintr-o sală de clasă.

O fetiţă de şase ani, din Deva, care se afla la grădiniţă, a ajuns la spital, cu răni uşoare la faţă, după ce a fost stropită accidental cu apă fierbinte provenită de la un calorifer defect dintr-o sală de clasă/ Foto: pixabay.com O fetiţă de şase ani, din Deva, care se afla la grădiniţă, a ajuns la spital, cu răni uşoare la faţă, după ce a fost stropită accidental cu apă fierbinte provenită de la un calorifer defect dintr-o sală de clasă/ Foto: pixabay.com

 

 


O fetiţă de şase ani, din Deva, care se afla la grădiniţă, a ajuns, luni, la spital, cu răni uşoare la faţă, după ce a fost stropită accidental cu apă fierbinte provenită de la un calorifer defect dintr-o sală de clasă.

 


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, incidentul a fost cauzat de un robinet defect, fetiţa fiind transportată imediat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că minora în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unităţi de învăţământ preşcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecţiuni la robinetul unui calorifer utilizat pentru încălzirea sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feţei, fiind rănită uşor. Minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.


În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

PANICĂ într-un parc din Cluj-Napoca. Un copil, RĂNIT de un copac

Copil de 7 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, în Dej. Părinții nu au sunat la poliție. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter