Ştiri din Transilvania

Clujeancă de 21 de ani, salvată de salvamontiști de pe Platoul Bedeleu. Tânăra avea probleme medicale. FOTO

O clujeancă în vârstă de 21 de ani cu probleme medicale a fost salvată de Salvamont Alba, sâmbătă seară, după o intervenţie de peste două ore, de pe Platoul Bedeleu.

O clujeancă în vârstă de 21 de ani cu probleme medicale a fost salvată de Salvamont Alba, sâmbătă seară/ Foto: Serviciul Public Judetean Salvamont Alba - Facebook O clujeancă în vârstă de 21 de ani cu probleme medicale a fost salvată de Salvamont Alba, sâmbătă seară/ Foto: Serviciul Public Judetean Salvamont Alba - Facebook

 

 


O clujeancă de 21 de ani cu probleme medicale a fost salvată de Salvamont Alba, sâmbătă seară, după o intervenţie de peste două ore, de pe Platoul Bedeleu din Apuseni.

 


Potrivit salvamontiștilor, o tânără în vârstă de 21 de ani din Cluj-Napoca datorită unor probleme medicale nu se mai putea deplasa și a fost nevoie de ajutorul salvatorilor montani.

„Ora 19:51, apel prin 112 și 0salvamont:


Un grup de 4 persoane aflate pe Platoul Bedeleu. O tânără în vârstă de 21 de ani din Cluj-Napoca datorită unor probleme medicale nu se mai putea deplasa. Se însera, începea să se răcorească, astfel că au apelat la ajutorul salvatorilor montani. Deplasarea s-a făcut de urgență, cu autovehiculul de teren până în apropierea locului în care se afla grupul.

Transportată până la mașina de intervenție și apoi tot grupul coborât cu aceasta, au fost duși până la mașina proprietate personală cu care urmau să se întoarcă acasă. Au refuzat transport medicalizat.


Finalul intervenției: ora 22:00”, au transmis reprezentanții Serviciului Public Județean Salvamont Alba.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Munții Apuseni. O femeie care escalada un versant, rănită, după ce s-ar fi rupt un element de siguranţă al frânghiei

Cea mai veche biserică din lemn (600 ani) din Ardeal e în Munții Apuseni! Lăcaș cu formă de navă, în care trebuie să te apleci pentru a putea intra

Ultimele Stiri
abonare newsletter