Ştiri din Transilvania

Jandarm găsit împușcat în piept, în timpul serviciului. „La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”

Un jandarm în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat, luni dimineaţa, la obiectivul la care îşi desfăşura serviciul, cu mai multe plăgi împuşcate în zona pieptului.

Mașină de poliție/ Foto: IPJ Cluj Mașină de poliție/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un jandarm în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat, luni dimineaţa, la obiectivul la care îşi desfăşura serviciul, cu mai multe plăgi împuşcate în zona toracelui.

 


Purtătorul de cuvânt al Jandarmerie Sălaj, Marius Mesaroş, a confirmat, pentru Agerpres, decesul colegului său.

CITEȘTE ȘI:
Tragic. Un bărbat și-a împușcat vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur. Glonțul a trecut de peretele grajdului, prin corpul animalului, și a lovit mortal victima

„Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa şi transmitem condoleanţe familiei îndurerate. Jandarmul era subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a precizat Marius Mesaroş.


Potrivit sursei citate, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au fost dispuse, de urgenţă, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziţia organelor abilitate.

Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate. Jandarmul era necăsătorit şi lucra în cadrul Jandarmeriei de 16 ani.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fiul unei foste procuroare DIICOT și-a împușcat prietenul care l-a înjunghiat, în Constanța

Noi detalii privind atacul sângeros din parcarea unui supermarket din Arad. Înainte de a înjunghia cu o șurubelnița victima, agresorul a împușcat-o

Ultimele Stiri
abonare newsletter