Ştiri din Transilvania

Doi copii de 6 ani, răniți grav după ce petardele pe care le țineau în mâini au explodat

Doi copii de 6 ani din Sibiu au fost răniți după ce petardele pe care le țineau în mâini au explodat. Unul dintre copilași a fost transferat la București.

Doi copii de 6 ani din Sibiu au fost răniți după ce petardele pe care le țineau în mâini au explodat/ Foto: depositphotos.com Doi copii de 6 ani din Sibiu au fost răniți după ce petardele pe care le țineau în mâini au explodat/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un copil în vârstă de şase ani a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Marie Curie”, după ce o petardă i-a explodat în mâna stângă şi i-a rănit trei degete, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă.

 


„Copilul cu leziuni severe la nivelul mâinii a primit îngrijiri în serviciul CPU, a beneficiat de consultul unei echipe multidisciplinare cu profil chirurgical şi s-a decis transferul prompt la Spitalul «Marie Curie» Bucureşti”, a explicat medicul Ioana Mătăcuţă.

Doi copii în vârstă de şase ani, din localitatea Vurpăr, au fost răniţi, luni, după ce le-au explodat în mâini petardele cu care se jucau. Unul dintre copii a fost grav rănit la o mână, fiind transferat la spitalul din Bucureşti, în timp ce al doilea a fost externat după ce a primit îngrijiri de specialitate la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.


„Copilul cu afectare mai uşoară a mâinii a primit îngrijiri în cadrul serviciului CPU şi a fost externat cu recomandări”, a mai precizat medicul Ioana Mătăcuţă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Copil rănit de explozia unei petarde. I-au fost amputate două degete

Controale la vânzătorii de petarde și artificii din Cluj. Producătorii și comercianții neautorizați, pasibili de închisoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter