Ştiri din Transilvania

Băiat de 9 ani cu plagă tăiată, recuperat de salvamontiști din Munţii Gutâi. A ajuns la spital.

Un băiat de 9 ani care a suferit o plagă tăiată în timpul unei excursii în Munţii Gutâi a fost recuperat şi transportat de salvamontişti.

Un băiat de nouă ani care a suferit o plagă tăiată în timpul unei excursii în Munţii Gutâi a fost recuperat şi transportat de salvamontişti/ Foto: Salvamont Maramures - Facebook Un băiat de nouă ani care a suferit o plagă tăiată în timpul unei excursii în Munţii Gutâi a fost recuperat şi transportat de salvamontişti/ Foto: Salvamont Maramures - Facebook

 

 


Un băiat de nouă ani care a suferit o plagă tăiată în timpul unei excursii în Munţii Gutâi a fost recuperat şi transportat de salvamontişti, a informat, duminică, directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga.

„Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureş au intervenit în zona Mogoşa - Şuior (n.r. Munţii Gutâi) pentru acordarea primului ajutor unui băieţel de nouă ani aflat în drumeţie şi care a suferit o plagă tăiată la coapsa dreaptă. Salvatorii montani aflaţi în timpul serviciului în zonă au intervenit rapid şi după ce i-au acordat primul ajutor l-au predat pe băieţel echipajului SMURD venit în sprijin", a spus Dan Benga.


Conform sursei citate, băiatul a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare pentru investigaţii şi tratament.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accidente pe traseul care duce în poiana cu narcise din Munții Rodnei. Unui bărbat i-a căzut o piatră în cap, iar o femeie a căzut în gol.

Accident rutier grav, în Copăceni. Doi bărbați au fost transportați de urgență la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter