Ştiri din Transilvania

La un pas de tragedie. Un autocar în care se aflau 40 de copii a luat foc, pe autostrada A10. FOTO

Un incendiu a izbucnit pe autostrada A10, între Alba Iulia şi Lancrăm, la compartimentul motor al unui autocar în care se aflau 40 de copii şi 6 adulţi.

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, pe autostrada A10, între Alba Iulia şi Lancrăm, la compartimentul motor al unui autocar în care se aflau 40 de copii şi 6 adulţi/ Foto: ISU Alba Un incendiu a izbucnit, vineri seara, pe autostrada A10, între Alba Iulia şi Lancrăm, la compartimentul motor al unui autocar în care se aflau 40 de copii şi 6 adulţi/ Foto: ISU Alba

 

 


Un incendiu a izbucnit, vineri seara, pe autostrada A10, între Alba Iulia şi Lancrăm, la compartimentul motor al unui autocar în care se aflau 40 de copii şi 6 adulţi, toţi autoevacuându-se până la sosirea pompierilor militari.

 


„Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar pe autostrada A10, între Alba Iulia Sud şi localitatea Lancrăm. La momentul indentificării incendiului de către pompierii militari, acesta se manifesta la compartimentul motor al autocarului", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Potrivit acestuia, în autocar se aflau 40 de copii şi 6 adulţi, care s-au autoevacuat.


„Aceştia vor fi preluaţi de un alt autocar pentru a continua deplasarea în judeţul Hunedoara”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

Incendiul a fost lichidat. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șase bebeluși uciși într-un incendiu la un spital - VIDEO

Incendiu violent pe strada Herculane. Două garaje au fost cuprinse de flăcări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter