Ştiri din Transilvania

Cel mai vârstnic student din România a absolvit cursurile de masterat. Are 89 de ani și e pasionat de istorie.

Cel mai vârstnic student din România a absolvit cursurile de masterat.

Cel mai vârstnic student din România a absolvit cursurile de masterat | Foto: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Romania, pagina oficiala - Facebook Cel mai vârstnic student din România a absolvit cursurile de masterat | Foto: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Romania, pagina oficiala - Facebook

 

 


Cel mai în vârstă student din România, Aurel Voicu, a absolvit sâmbătă, la aproape 89 de ani, cursurile de masterat la Universitatea „1 Decembrie 1918" Alba Iulia.

 


Născut în 17 iunie 1935, Aurel Voicu, inginer mecanic şi primar al oraşului Cugir până în 2004 şi viceprimar până în 2008, a urmat masteratul la „Cercetarea, conservarea şi valorificarea patrimoniului istoric", fiind pasionat de istorie.

Rectorul Daniel Breaz a spus, sâmbătă, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2024, că Aurel Voicu este „un exemplu" şi că este „o onoare" pentru Universitatea „1 Decembrie 1918" să îl aibă ca absolvent.

Peste o mie de absolvenţi au participat sâmbătă la festivitatea organizată în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, printre aceştia aflându-se şi tineri din peste 30 de ţări, potrivit rectorului.

„Sunteţi o promoţie aparte, sunteţi o promoţie specială, sunteţi o promoţie care, cu siguranţă, ne va aduce mândrie. Veţi fi o promoţie de succes, pentru că aşa au fost şi celelalte promoţii ale universităţii noastre", le-a transmis Daniel Breaz.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un român din județul Hunedoara a atins norii cu mâna! A cucerit vârful Everest.

Maratonistul Tibi Uşeriu a luat startul în Ultramaratonul Everestului, considerat una dintre cele mai grele curse din lume

Ultimele Stiri
abonare newsletter