Ştiri din Transilvania

TIR în flăcări în urma unui grav accident rutier în Bihor

Două TIR-uri au fost implicate joi dimineaţă într-un accident pe DN 76, în Bihor, iar unul dintre autocamioane a luat foc.

Coliziune între două TIR-uri, în Bihor|Sursa: DumitrasTVD-Facebook Coliziune între două TIR-uri, în Bihor|Sursa: DumitrasTVD-Facebook

 

 


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia a fost oprită temporar pe DN 76 Oradea-Deva, în zona localităţii Ceica, judeţul Bihor, după ce două autocamioane (autocisternă și autocamion) au intrat în coliziune, iar unul dintre acestea a luat foc.

Coliziune între două TIR-uri, în Bihor|Sursa: DumitrasTVD-Facebook

Din fericire, atât șoferul autocamionului, cât și cel al autocisternei încărcate cu praf de beton, reușiseră să se autoevacueze din cabine, înainte ca acestea să fie cuprinse de flăcări.


CITEȘTE ȘI: 
La un pas de tragedie. Mașina unei familii de români, în care se aflau și doi minori, a luat foc pe o autostradă din Ungaria

Cei doi conducători auto au fost evaluați medical și unul dintre aceștia a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Traficul a fost deviat din zona localităţii Copăceni până în zona localităţii Hidişelul de Sus, judeţul Bihor, pe DJ 795 şi pe DJ 768, pentru a permite intervenţia la faţa locului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină cuprinsă de flăcări pe Centura Vâlcele-Apahida. Pompierii au intervenit în forță.

Ultimele Stiri
abonare newsletter