Ştiri din Transilvania

Atac cu bâte și furci în județul Brașov. Un bărbat și un copil au fost agresați de 4 persoane.

Un bărbat din Dumbrăvița, județul Brașov, care mergea pe stradă cu un copil de 16 ani a fost atacat de 4 tineri care erau înarmați cu bâte și furci.

Un bărbat din Dumbrăvița, județul Brașov care mergea pe stradă cu un copil de 16 ani a fost atacat de 4 tineri care erau înarmați cu bâte și furci| Foto: depositphotos.com Un bărbat din Dumbrăvița, județul Brașov care mergea pe stradă cu un copil de 16 ani a fost atacat de 4 tineri care erau înarmați cu bâte și furci| Foto: depositphotos.com

 

 


Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de tentativă de omor, după ce un bărbat de 36 de ani din Dumbrăviţa şi fiul său, în vârstă de 16 ani, au fost atacaţi cu furci şi bâte de patru tineri pe stradă.

 


Conform anchetatorilor, bărbatul se deplasa într-o căruţă, având-l alături pe fiul său, când a fost atacat de patru bărbaţi înarmaţi cu furci şi bâte, pe fondul unui conflict mai vechi.

Toţi cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, erau băuţi. În haosul creat în timpul agresiunii, şi adolescentul a fost lovit.


În urma loviturilor primite, bărbatul de 36 de ani a ajuns la spital. Trei dintre agresori sunt cercetaţi pentru tentativă de omor, iar cel de-al patrulea pentru complicitate, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie cu pumni, amenințări cu bâta de baseball și cuțite, în timpul unui furt din Florești! Hoții sunt doi băieți de 15 și 18 ani

Trei doctorițe din Ardeal s-au luat la bătaie pentru un medic arătos, dar cu „laptop nașpa”. Ce pedeapsă riscă?

Ultimele Stiri
abonare newsletter