Ştiri din Transilvania

4 copii răniți la un parc de distracții. Au căzut din tiroliană.

Patru copii au suferit mai multe traumatisme după ce cablul unei tiroliene din parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din Hunedoara, s-a rupt, iar victimele au căzut la pământ de la circa 2,5 înălţime.

Incident la un parc de distracții din Hunedoara| Foto: pixabay.com Incident la un parc de distracții din Hunedoara| Foto: pixabay.com

 

 


Patru copii, cu vârstele între 7 şi 11 ani, au suferit mai multe traumatisme după ce cablul unei tiroliene din parcul distracții Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, s-a rupt, iar victimele au căzut la pământ de la circa 2,5 înălţime, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

 


„Avut loc un accident în urma căruia patru minori - doi băieţi şi două fete - au suferit traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii, s-a rupt cablul tirolienei iar cei patru copii au căzut de la o înălţime de 2-2,5 metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD de la Caransebeş şi trei ambulanţe pentru a prelua victimele şi a le transporta la spital.


Un băiat de 7 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Hunedoara. Alţi doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi cel de-al treilea primeşte îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Hunedoara.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O fetiţă de 4 ani s-a spânzurat accidental într-un parc de distracţii. Angajații stăteau pe telefoane

abonare newsletter